Açıköğretim Fakültesi ile ilgili Her türlü sorularınıza cevap ...

2-3 gün içinde a.ö.f kendi sitesinde( soru ve cevapları yayınlar sizde oradan bakarak kendinizi değerlendirebilirsiniz..25 gün sonrada cevaplar gelir posta yoluyla..

slm masal perisi benim öğrenmek istediğim şu ben geçen sene 2.dönem harç parasını yatırmadım sınava girdim.bu senede kayıt olmadım kaydım dondu.ve bi dahada kayıt olmicam.benim öğrenmek istediğim kaydım silinsede ben geçen seneki 2.dönem harç parasını ödemek zorundamıyım.ödemesem ne olur yardımcı olursan sevinirim.teşekkürler.

a.ö.f ye bundan sonra devam etmeyeceksen ödemene gerek yoK..

açık öqretimden düz öqretime aynı bülüme qeçiş war mı şaka mı qerçekmi warssa spr olur yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa cwp lütfen şimdiden tşkler

arkadaşlar final sınavı için vize konularıda dahilmi yoksa sadece geriye kalan kısımmı bilgi verirseniz sevinirim teşekürler

arkadaşlar final sınavı için vize konularıda dahilmi yoksa sadece geriye kalan kısımmı bilgi verirseniz sevinirim teşekürler

bütün üniteler dahil olacak,o yüzden final biraz daha zordur
mesela iktisattan toplam 20 ünite var
biz haftasonu sadece 10 üniteden sorumlu olduk
final sınavında ise 20 ünitenin hepsinden sorumlu olacağız..

Vize sınavında Kitabın yarısından sorumlu olursunuz
Final sınavında ve Bütünleme sınavında kitabın tamamından sorumlu olursunuz...

masalperisi
Bir dersten 12 yanlış 24 dogru yaptıysam kaç alırım? nasıl hesaplanıyor. ? Biliyor musunuz? Teşekkürler.ıyi günler.

kızlar sorular açıklanmış ama bulamıyorum anlatırsanız nası yapıcağımı sevnrm

aof sitesi e öğrenme oturum açıp fakülte seçin kısmında sınav sorularını seçiyorsunuz. Bölüme 2008 2009 yılı seçip dersten ara sınavı seçip sonra çıkan sayfadan e kitapı açın. Ordan kitapçık kodu cevap anatarı ordan girdiginiz dersleri bulup degerlendirmenizi yapabilirsiniz . Umarım sonuçlar iyidir. a.s.

arkadaslar bolum olarak hangi bolumu tafsiye edersiniz :) maksat diploma almak oldugundan en kolay bolum hangisi

Ben halkla ilşkileri tercih ettim sayısal dersler oladığı için. İktisat hariç zorlandğım ders olmadı. İktisada da çalışmadığım için dönem uzadı yoksa çalışsaydım uzamazdı. Kitapları roman gibi okursanız çok zorlanacagınızı sanmıyorum. Ben hiç ek kitap almadım.
İktisat hariç. :) bence güzel bölüm. Tavsiye ederim.

bişiy sorucam tatlım açıköğretime kayıt olmak için diploma notunun kaç olması gerekiyor..........

X