- 22 Nisan 2008
- 2.398
- 757
- 37
- Konu Sahibi masal perisi
işletme 1 .sınıftayım 2. taksidi yatırmassam nolur ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
[ o zamana kadar bırakmam ama yarına kadarda yatıramıyabilirim fakat mart ayı içerisinde mutlaka yatırırım bi sorun olmaz dimi canım nisanda sınaw war biliyosun /COLOR]ikinci taksidi yatırmayabilirisn. sınavlardan faydalanmama gibir birşey olmaz yalnız seneye kayıt yenileyeceğinde faiziyle karşına çıkar ve kayıt yenilme parasıyla birlikte ödersin( günlük faiz işler istediğin taktirde dönem içerinde 2.taksit tutarını yatırabilirsin
[ o zamana kadar bırakmam ama yarına kadarda yatıramıyabilirim fakat mart ayı içerisinde mutlaka yatırırım bi sorun olmaz dimi canım nisanda sınaw war biliyosun /COLOR]
parayı yatırmasanda okuyor gözükürsün iptal etmek için gerekli evrakları toplayıp bürodan kaydını sildirebilirsin.
meraba arkadaşlar.. bi sorunum var yaa yardımcı olursanız sevinirim .özellikle okulöncesi okuyanlarrrr!!!!!ben ders konusunA ÇALIŞTIKTAN SONRA DENEME SORULARINA ÇALIŞMAK İSTİYORUM AMA NEDENSE SORULARA ULAŞAMIYORUM E ÖĞRENEMYE GİRİNCE BİZİM BÖLÜM SORULARI YOK SADECE KİTAP VE TV VAR
sınvlarda yanlışlar doğru götürüyormu arkadaşlar