Açıköğretim derslerine yardımcı hangi yayının kitapları?

bende murat yayınlarının aldım bu sene yenı basladım hemde murat yayınlarında kursa baslıycam kayıt oldum varmı gıden dershanesıne ?

en güzeli murat yayınları ... konu anlatımı ve soru bankası kıtaplarını alıyorum. yetıyor bana...4. sınıfa geçtim.. işletme böl. okuyorum..

kızlar bende işletme 1 murat yayınları iyimi gercekten alıcam ama bi kacınızda kötülemş karar veremedim bu sene kesin gecmem lazım.senağlama

kızlar bende işletme 1 murat yayınları iyimi gercekten alıcam ama bi kacınızda kötülemş karar veremedim bu sene kesin gecmem lazım.senağlama

Ben diğer yayınları bilmiyorum ama hep sınava 1-2 hafta kala murat yayınlarından konuları okuyup testlerini çözdüm o kadar, bütlere kalmadan verdim dersleri. Bu kadar korkmana gerek yok, niyetin varsa geçmeye geçersin yerimseniben

niyetim olmasa bu kadar yırtınmazdım vallahi birtakım sağlık sorunlarım yüzüne çlşmadım hayırlısı inş..senin adına sevndm

murat yayınları en iyisi dershaneye bile gerek yok bence. bir de son 4-5 yılın sorularına baktın mı 80dan aşağı almazsın.eğer geçmiş yılların sorularını isteyen olursa bana özelden ulaşsın gönderirim. yanlız sadece işletme 3ve 4 soruları var elimde

ben iktisat 1. sınıfım
murat ilkumutun hangi kitaplarını almalıyım
a,b gibi kitapları var
hangisini alacığımı bilmiyorum yardımcı olursanızsevinirim
sadece onlardan çalışmak yeterlimi anadolu üni. verdiği kitaplara da çalışayım mı?

canım a ve b kitapçığında ayrı ayrı dersler var bence ikisinide al yada zorlanıcaını dusundugun derslerin içinde bulundugu kıtabı alıcaksn

herkes muratt yayınlar diyor bense egem yayınları aldım bilmiyorumkismile
egemde iyimidir acabaa arkadaslar.CADIARZU

evet bende kaydoldum dershaneye

yenı gordum bır sure yoktum forumda k.b hangı murattasın sen ben hafta sonu grubu artık salı gunlerıde olucak derslerım beşiktaşdayım

Birde arkadaşlar pazar günleri üniversitelerde açıköğretimlilerin girebileceği dersler olacak bilginiz varmı?

kızlar calışmaya basladınızmı ben benkacılık ve sıgortacılık 2.sınıfım daha baslamadımm((((((

Verilen kitaplara bakma bile bence. Kitap almak istemeyenler Murat dersanelerinden ders notlarınıda alabilirler derslerle ilgili testleride. Kitaplarıda dersaneden temin edebilirsiniz 2 kitap halinde veriyolar ortalama fiyatları 50 sanırım.

Murat yayınları™ nın 1.sınıf A ve B kitabını alacaksın..Sadece yardımcı kitaplardan çalışman daha yararlı olur, zaten yardımcı kitaplar ders kitaplarının kısa özetidir ...Ders kitaplarından da ünite sonlarındaki test sorularını çözerek yararlanabilirsin...ß@$@®ıⱢ@®

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…