• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Açıköğretim derslerine yardımcı hangi yayının kitapları?

katikula

Guru
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2008
34.740
12.323
298
İstanbul
açıköğretim için yardımcı kitap almak istiyorum hangi yayınınkileri önerirsiniz ve fiyatları hakkında bilginiz varmı paylaşırsanız sevinirim

Canım ben geçen senede murat yayınlarının yardımcı kitaplarını aldım. Bu senede murat yayınları aldım. A -B kitabı ayrıca da soru bankası kitabı. 3 kitap 64 tl. Tavsiye ederim. Hangi yayından alırsan al, çalışmak şart. Kolay gelsin canım...

bende murat yayınlarının a ve b kitaplarını öneririm 3. sınıfım 2 de 2 :))murat yayınları ve çalışmak sayesindekaydirigubbakcemile4

nurat deneyım tasarı karacan en cok satılanlar ben karacan kursuna gıdıcem kursa gıtmedım bu sene kaldım malesef matematıkten dolayı 3e gecemedım ama gecıcem bu sene kısmetse sız 3sınıfsınız sanırım

resımlerınıde cok begendım profıldede sızsınız sanırım yakısmıssınız konuyla alakalı olmadı ama))

bende murat yayınlarının a ve b kitaplarını öneririm 3. sınıfım 2 de 2 :))murat yayınları ve çalışmak sayesindekaydirigubbakcemile4

senn adına sevındm ayşecim... :) tşkler

resımlerınıde cok begendım profıldede sızsınız sanırım yakısmıssınız konuyla alakalı olmadı ama))

teşekkr ederm canım bnmm sağolasın..

karacan ın hangi şubesine giidceksn.. bende yazılmayı dşünüyorm işte istanbul mecidiyeköy şubesine

senn adına sevındm ayşecim... :) tşkler

teşekkr ederm canım bnmm sağolasın..

karacan ın hangi şubesine giidceksn.. bende yazılmayı dşünüyorm işte istanbul mecidiyeköy şubesine

bende mecıdıyekoy subesıne yazıldım ))

bende murat yayınlarının kitaplarını aldım. geçen yılda murattan almıştım gayet iyi önenrrim

Tabii ki murat yayınları.
1-A 1-B ve 1. sınıf soru bankası var elimde.
ısteyene uygun fiyata veririm üçünü,
ben de kendi kitaplarımı alırım a.s

3.sınıf işletme murat yayınları 550 soruluk cevaplı anlatımlı soru bankasını almıştım 15 tl.
4.sınıftada aynı şekilde murat yayınları soru bankasını aldım 15 tl.

kısaca murat yayınlarını öneriyorum soruları çok güzel yakalıyor.

ben şahsen muratınkini beğenmedim çünkü abuk subuk sorular var bu ara sınavda hem karacan hem murat çalıştım 2 dersten zayıf gelmişti o yüzden sadece karacan diyorum muratın sadece adı var:)

bence de murat yayınları.. gayet anlatımı da çok güzel. ayrıca soruları sınavda çıkan soruların benzeri oluo arkadaşlar ben çok memnunum. bu sene de alıcam inş...

murat yayınları kesinliklee ben bu senee bitirdim çeko bölümünden mezunum hem sene kaybımda yok muratın testlerine ağırlık wer çok benzer türde soru geliyo bide açık öğretimin kendi sitesindeki sorulara bakın mutlaka.. başarılar şimdiden herkese..:lepi:

Back