• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Açıköğretim çıkmazı ne olur yardım!

Basakcan02

Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2014
17
0
6
İstanbul
Kızlar ben lise 3 te okulu bıraktım . Bölümün türkce matematikti fakat istemeden kayıt olmuştum. Simdi açıköğretim lisesine kayıt olucam. Lise 1 sen başlamak istiyrum bu mümkün mü? Ve kitApsız çalışamam. Kitapları nerden elde edebilirim. Cok hevesliyim bu sefer başarıcam Allah'ın izniyle..

Kızlar ben lise 3 te okulu bıraktım . Bölümün türkce matematikti fakat istemeden kayıt olmuştum. Simdi açıköğretim lisesine kayıt olucam. Lise 1 sen başlamak istiyrum bu mümkün mü? Ve kitApsız çalışamam. Kitapları nerden elde edebilirim. Cok hevesliyim bu sefer başarıcam Allah'ın izniyle..
Neden tekrar birden başlıyosun anlamadım, açıköğretim kitapları öğrencilerine temin ediyor diye biliyorum ama tam emin değilim.

Yakınında bulunan bir liseye git açık lise kayıtları liselerde de yapılıyor,açık meslek lisesine gidersen haftanın belirli günleri okula gitmek zorundasın,düz açık lisede okula gitme zorunluluğu yok,kitapları onlar halleder,kayıtlar başlamış olabilir elini çabuk tutman gerekir,lise 3 ten başlayabilirsen başla ,eğer lise 1 den başlarsan 4 sene okuyacaksın.

Back