Kızlar merhaba bir sorum olacak esim ve bende hic bir problem yok ama cocuk sahibi olamiyoruz tup bebek onerdi doktorumuz ağustosta baslicaz , ama benim kafama takilan seyler var ben de sıkıntı yok okey hsg temiz vitamin degerlerim iyi amh degerim 3.5 hersey olmasi gerektigi gibi esimde cok az miktarda morfoloji sorunu var ama doktorumuz yuksek deger olmadigi için ve sperm sayisi kalitesi iyi oldugu icin cok etkilemiceni soyledi , sonuc olarak aciklanamayan infertilite dendi bu tani koyulupta herhangi baska bir test yaptiran oldumu ozellike erkekler icin sperm testi haricinde farkli biseye bakiliyor mu
Hsg yi ne zaman çektin canım. Hsg sonrası hemen gebe kalırsınKızlar merhaba bir sorum olacak esim ve bende hic bir problem yok ama cocuk sahibi olamiyoruz tup bebek onerdi doktorumuz ağustosta baslicaz , ama benim kafama takilan seyler var ben de sıkıntı yok okey hsg temiz vitamin degerlerim iyi amh degerim 3.5 hersey olmasi gerektigi gibi esimde cok az miktarda morfoloji sorunu var ama doktorumuz yuksek deger olmadigi için ve sperm sayisi kalitesi iyi oldugu icin cok etkilemiceni soyledi , sonuc olarak aciklanamayan infertilite dendi bu tani koyulupta herhangi baska bir test yaptiran oldumu ozellike erkekler icin sperm testi haricinde farkli biseye bakiliyor mu
1bcuk sene once cekildim hsg den sonra gebe kalamadim 5 ay sonra asilama oldu basarisiz .. simdi tekrar basladik tedaviye bu sefer tup bebekHsg yi ne zaman çektin canım. Hsg sonrası hemen gebe kalırsın
Reglin düzenli mi peki1bcuk sene once cekildim hsg den sonra gebe kalamadim 5 ay sonra asilama oldu basarisiz .. simdi tekrar basladik tedaviye bu sefer tup bebek
Evet 28 gun dongum ve her zaman gununde ovulasyonumda cok iyi yunurta rezervimde doktorum rahim hacmimin vs cok iyi oldugunu soyluyor e guzelse niye olmuyo yani garipReglin düzenli mi peki
Zamanı değildir belki deEvet 28 gun dongum ve her zaman gununde ovulasyonumda cok iyi yunurta rezervimde doktorum rahim hacmimin vs cok iyi oldugunu soyluyor e guzelse niye olmuyo yani garip
Bağışıklık testini de yaptik sorun yok genetik testler kaldi bigenetik testler, bağışıklık testleri vs de var. yaptırılabilir. bazen genetik veya bağışıklık sorunları yüzünden bebek tutunamıyır veya döllenme gercekleşmiyor
Bağışıklık testi nedir canım , bende sebesiz 1,5 yıldır olmuyorBağışıklık testini de yaptik sorun yok genetik testler kaldi bi
Bağışıklık testi nedir canım , bende sebesiz 1,5 yıldır olmuyo
Kan testi kuzum vucuttaki hastaliklara vs bazi hastaliklara karsi bagisikligina bakiyorlarBağışıklık testi nedir canım , bende sebesiz 1,5 yıldır olmuyor
Daha once denedinmi peki asilama tup bebek falanBizde ayni 3 yildir sebepsiz infertilite. Son çare tüp Bebek yapacak bisey pek yok aslında
Zamanı değildir belki debenim de sebebi bilinmeyen bir adet düzensizliğim var kendimi bildim bileli bütün hormon seviyelerim normal, herhangi bir kist de yok çok şükür. Çocuk düşündüğümüz için dr hsg istedi aralıkta çektirdim ocakta gebe kaldım. Ama maalesef gelişimi durdu kürtaj oldum. o yüzden sordum hsg sonrası yüksek ihtimalle gebe
Cok uzuldum canim insallah tekrar guzel haberler alirisin , ya belkide dedigin gibi zamanı var nasip bence ama insan sorguluyor iste bi sebep yok neden diye ne diyelim hakkimizda hayirlisiZamanı değildir belki debenim de sebebi bilinmeyen bir adet düzensizliğim var kendimi bildim bileli bütün hormon seviyelerim normal, herhangi bir kist de yok çok şükür. Çocuk düşündüğümüz için dr hsg istedi aralıkta çektirdim ocakta gebe kaldım. Ama maalesef gelişimi durdu kürtaj oldum. o yüzden sordum hsg sonrası yüksek ihtimalle gebe kalınıyor.
Evet 2 başarısız aşılama 3 ay femara çatlatma iğnesiDaha once denedinmi peki asilama tup bebek falan
Bizimde öyle rapor sonuçlarında bişey yok olmayınca olmuyor ya valla ben çok sebep aradım ama bulamadım valla Allah’a bıraktım kafam rahatladı gerçekten düşüne düşüne neden olmuyor diye sormaktan yoruldum herşeyin zamanı vardır diyorumKızlar merhaba bir sorum olacak esim ve bende hic bir problem yok ama cocuk sahibi olamiyoruz tup bebek onerdi doktorumuz ağustosta baslicaz , ama benim kafama takilan seyler var ben de sıkıntı yok okey hsg temiz vitamin degerlerim iyi amh degerim 3.5 hersey olmasi gerektigi gibi esimde cok az miktarda morfoloji sorunu var ama doktorumuz yuksek deger olmadigi için ve sperm sayisi kalitesi iyi oldugu icin cok etkilemiceni soyledi , sonuc olarak aciklanamayan infertilite dendi bu tani koyulupta herhangi baska bir test yaptiran oldumu ozellike erkekler icin sperm testi haricinde farkli biseye bakiliyor mu
Seninle aynı zamanda asilama olmustuk 2. Asilamandi hatirliyorum seni benim tutmamisti , umarim bu sefer hersey guzel ilerler canimbizimde sebepsiz aslında bu en zoru yani bir sbep bulunamadıgı için tedaviside yok benim 2.aşılamamda tutmuştu kalbi durdu salıda 3.aşılamamı oldum
Amin kuzum teşekkür ediyorumSeninle aynı zamanda asilama olmustuk 2. Asilamandi hatirliyorum seni benim tutmamisti , umarim bu sefer hersey guzel ilerler canim
Bize doktor aşılama zaman kaybi dedi oyuzden agustos eylul gibi tup bebek yapcazAmin kuzum teşekkür ediyorum
Kuzum ben bir kez tuttugu için denemek istiyorum açıkcası yoksa bende tüp bebeğe geçicektim tüp bebekte daha kesin gibi bişeyBize doktor aşılama zaman kaybi dedi oyuzden agustos eylul gibi tup bebek yapcaz