• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

açıklamayı okuyup bu ınsanın cımrı olup olmadığını bana söyler misiniz?

banudogan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2024
70
-4
3
29
Flörtümle Her buluşmada hesabı o oderdı fakat son buluşmada serpme kahvaltı aldık benım tabağımı bana odettirmeye kalktı kasada.o gün benı şoka soktu ve bıtırme kararı aldım.sonra devam ettım ılıskıye bıraz daha tartayım dedım.her buluşmada aynı kıyafetı gıyıyor Onuda annesi almış zaten kendı soyledı çünkü, saçı başı dağınık gelıyor bakımsız..kendine bu kadar cımrı olan bana karşı nası olmaz kı?bırkeresınde ağzını aradım ve ben cımrı erkekle yapamam dedım.oda dedıkı hıc cımrı degılım aksine cebimde 300 bin olsun esım harcasın isterim dedı.kendıme almam ona alırım flan dedı evlendikten sonra da çalışmamı ıstemıyor.cımrı erkek aksıne çalışsın demezmıydı.kafam çok karışık bılmıyorum sımdıye kadar bana sadece bır demet gül aldı hediye olarak, oda ilk bulusmada

Her buluşmada hesabı ödemesine izin vermeseydin keşke.Adam artık sana hesap ödemekten bıkmış tabak ödetmeye çalışmış, evet hoş hareket değil onun yaptığı ama sende bu raddeye getirmeden bir iki hesabı ödeseydin en azından.

Evlendikten sonra çalışmaya karışacak erkek büyük falso , cimri olmasını geç buna odaklan bence ve ayrılll :duduk:Ayrıca flört kim ki ya hemen nasıl birileriyle evlilik konuşacak duruma geliyorsunuz anlamıyorum önce birbirinizi tanımaya çalışsanıza.

Kaç kere buluştunuz. Bilmiyorum teklif ettiniz mi ama Her seferinde o ödüyorsa bi kere sizin ödemenizi istemiş olabilir. Bunu da kendi hesabını öde şeklinde belli etmeye çalışmıştır. Bir de daha flört aşamasında size niye birden fazla hediye alsın ki. Benimde bi kaç arkadaşım var sürekli aynı şeyi giyerler ama temizdirler. Bazı erkekler aynı kıyafete takıntılı olabiliyor. Asıl sorun çalıştırmak istememesi.

Flörtümle Her buluşmada hesabı o oderdı fakat son buluşmada serpme kahvaltı aldık benım tabağımı bana odettirmeye kalktı kasada.o gün benı şoka soktu ve bıtırme kararı aldım.sonra devam ettım ılıskıye bıraz daha tartayım dedım.her buluşmada aynı kıyafetı gıyıyor Onuda annesi almış zaten kendı soyledı çünkü, saçı başı dağınık gelıyor bakımsız..kendine bu kadar cımrı olan bana karşı nası olmaz kı?bırkeresınde ağzını aradım ve ben cımrı erkekle yapamam dedım.oda dedıkı hıc cımrı degılım aksine cebimde 300 bin olsun esım harcasın isterim dedı.kendıme almam ona alırım flan dedı evlendikten sonra da çalışmamı ıstemıyor.cımrı erkek aksıne çalışsın demezmıydı.kafam çok karışık bılmıyorum sımdıye kadar bana sadece bır demet gül aldı hediye olarak, oda ilk bulusmada
Cimri biri var da her buluşmada hesabı ödeyen değil ödeten cimri olan.

Karımın çalışmasını istemiyorum diyen erkek mide bulandırıcı bence. Ama size uygun gibi. Siz seviyorsunuz belli ki başkaları üzerinden geçinmeyi.

yani canım hesabı ödemesi güzel bir hareket evet ama sen de bir iki kez ben ödemek istiyorum deseydin güzel olabilirdi bir de bir kere ödemedi diye konuşmayı kesmen abartı olmuş. o zaman baştan söyle ben asla hesap ödemem ona göre benimle buluş de. saçma geldi kusura bakma bir ilişkideki beklentilerini yeniden gözden geçir

Eşine cimri olmayacaksa sizi ilerideki eşi olarak düşünmüyor demekki,erkekler sevmedikleri kadına ince düşünmezler sevdikleri kadın için cadı olsun melek derler bizzat şahit oldum defalarca,sizin hesap ödemeniz kötü birşey değil arasıra sizde ödeyin tabiki ama kasada ödettirmeye çalışması olağanüstü iğreti olmuş,sonuçta siz ödemeye yeltenmemişsiniz zorlamış bu da size gıcık olmuş olduğunu gösteriyor,hesap ödeyin bu ilişki olmamış belli ama ilerideki ilişkilerinizde hesap ödeyin,çalışmıyorsanız ananızdan babanızdan harçlık alın ama erkekleri banka olarak görmeyin onlarınkide para onlarda kazanıyor onlarda çalışıyor,milleti yedirip içirip gezdirmek için çalışmıyorlar,ben arka arkaya hesap ödememişsem hemen ya hediye alırım yada sonrakini habersiz öderim.

Erkeğin sürekli ödeme yapmasını doğru bulmuyorum. Bu ödeme işi sadece erkeğe atilmamali. Sürekli aynı kıyafeti giyiyor saçı başı dağınık ve bakımsız diyorsunuz. O zaman gerçekten maddi sorunu olabilir ya da bu ilişkiyi önemsemiyordur. Zaten sevgili bile değilmişsiniz sadece flört. Şimdiden evlenirsek eşimin çalışmasını istemem konuşması geçmiş. Çok hızlı ilerliyorsunuz. Birbirinizi tanımak için 1-2 sene vakit geçirmek gerekir. Çalışmanızı istemiyorsa ilerde daha çok baskı kurar. Ayrılın bence .

Erkeğin sürekli ödeme yapmasını doğru bulmuyorum. Bu ödeme işi sadece erkeğe atilmamali. Sürekli aynı kıyafeti giyiyor saçı başı dağınık ve bakımsız diyorsunuz. O zaman gerçekten maddi sorunu olabilir ya da bu ilişkiyi önemsemiyordur. Zaten sevgili bile değilmişsiniz sadece flört. Şimdiden evlenirsek eşimin çalışmasını istemem konuşması geçmiş. Çok hızlı ilerliyorsunuz. Birbirinizi tanımak için 1-2 sene vakit geçirmek gerekir. Çalışmanızı istemiyorsa ilerde daha çok baskı kurar. Ayrılın bence .
Çalışmama kesın karşı degıl sadece ıstemedgını soyledı ama ılla çalışacağım dersen yorulmayacağın bır ıs bul gerekirse part tıme olsun öyle çalış dedı .

İşte insanoğlu böyledir. 10 kere yap, 1 kere yapma, senden kötüsü olmaz. O 10 kere yaptığını da yok sayar.
Her defasında senin yiyip içtiğini ödeme gibi bir zorunluluğu yok. Bunu bazen sen de teklif edebilirsin. Ki her seferinde insan biraz utanır.
Siz bence adam kullanmayı seviyor gibisiniz?
Hep almak istiyor hiç vermek istemiyor gibisiniz genel hayatınızda da.
Ayrıca hesap ödemedikten sonra mı farkettiniz hep aynı şeyi giydiğini. Madem öyle bi tişört bi gömlek alıp hediye ediverseydiniz.

Back