• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acıkilkögretim yardımcı olabilirmisiniz.

Nickimnick

Sağlıkla gel bebeğim.
Kayıtlı Üye
20 Mart 2014
5.712
6.138
448
Kızlar ben acıkilkögretimden okumak istiyorum.
ama bu sene yapamm yurt dısındayım kayıtlarda bitmek üzere.
yani ben bu acıkilköğretimi meslek lisesinden kuaför veya cocuk gelişimi istyrm .
kızlar simdi okuyup kuaför olan veya cocuk gelişimi okuyan var mı?hangisi daha iyi ve önümüzde daima görebilecegimiz bir meslek.
Ve kac senede bitirdiniz ....yardımcı olurmusunuz...

yani ben bu acıkilköğretimi meslek lisesinden kuaför veya cocuk gelişimi istyrm .
kızlar simdi okuyup kuaför olan veya cocuk gelişimi okuyan var mı?hangisi daha iyi ve önümüzde daima görebilecegimiz bir meslek.
AÇıkögretim lisesine mi yazılacaksınız eğer öyleyse çocuk gelişimine yazılım derim.Açık meslek lisesinde yüz yüze eğitimler var haftanın belirli günleri okula gitmek zorundasınız ve açık meslek liselerinde staj zorunluluğuda var son sınıfta.

AÇıkögretim lisesine mi yazılacaksınız eğer öyleyse çocuk gelişimine yazılım derim.Açık meslek lisesinde yüz yüze eğitimler var haftanın belirli günleri okula gitmek zorundasınız ve açık meslek liselerinde staj zorunluluğuda var son sınıfta.
Canım her okuyan atanıyor mu ? Aklımda var ama terettüdsüzüm

Canım her okuyan atanıyor mu ? Aklımda var ama terettüdsüzüm
Açık liseyi bitirdikten sonra yine çocuk gelişim okumanız gerek yada okul öncesi vs gibi bölümler kadrolu ögretmenlik için ya 4 yıl örgün okuyacaksınız yada 2 yıllık erzurum aöf okuyup 4 yıllığa tamamlayıp ögretmen olacaksınız.Meslek lisesini bitirirseniz 2 yıllık sınavsız hakkınız olur sınavsız geçersiniz her okuyan atanır mı atanmaz mı bilemem.

Açık liseyi bitirdikten sonra yine çocuk gelişim okumanız gerek yada okul öncesi vs gibi bölümler kadrolu ögretmenlik için ya 4 yıl örgün okuyacaksınız yada 2 yıllık erzurum aöf okuyup 4 yıllığa tamamlayıp ögretmen olacaksınız.Meslek lisesini bitirirseniz 2 yıllık sınavsız hakkınız olur sınavsız geçersiniz her okuyan atanır mı atanmaz mı bilemem.
İnan canım hicbir bilgim yok cocukta düşünüyorum yurt dısındayım aöf okumk istyrm bu sene kayıtları kacırdım gelecek sene kacrmycm o kesin zorluymuş .

benim imamhatp mezunu olup tekrar meslek liseli bitirip üni okuyup kadrolu olan 2 tanıdığım var...........

benim imamhatp mezunu olup tekrar meslek liseli bitirip üni okuyup kadrolu olan 2 tanıdığım var...........
Ayy ne güzel=))ben cocuk gelişimi veya kuaför alanı istyrm kalpimden gecenler arastırmama ragmen hicbirsey anlmdm kayıt oldugumuzda 1 okula gidip staj mı görecez yoksa sınav mı?olacaz diyelim ki aöf yi bitirdim atanma oluyor mu? Hemen yoksa bilemiyorum .....ayrıtılı bilen varsa anlatabilir mi?

Ayy ne güzel=))ben cocuk gelişimi veya kuaför alanı istyrm kalpimden gecenler arastırmama ragmen hicbirsey anlmdm kayıt oldugumuzda 1 okula gidip staj mı görecez yoksa sınav mı?olacaz diyelim ki aöf yi bitirdim atanma oluyor mu? Hemen yoksa bilemiyorum .....ayrıtılı bilen varsa anlatabilir mi?
valla ayrıntıyı bilmiyorum canım bende düşündüm o bölümü.... sonra geri vazgeçtim
şimdi edebiyat okuyorum

Egitimi kac senede bitıriyon yuz yuze egiyim mi?oluyor öyle yani cnm k.bkma bu knlrda brz cahilimde..:KK43:((
aşkolsun o nasıl söz.....
canım 4 senede bitiyo.... her sene için kayıt yaptırıp kitaplarını alıyorsun ..... senede 4 sınava giriyorsun .. senede 2 kez ücret ödüyorsun....205 +205.....

Siz seneye Türkiye'yi mi geleceksiniz,eğer açık meslek lisesine gider iseniz haftada 2 gün okula gitme zorunluluğu var,ders işlemek için gitmek mecburi yüz yüze eğitim diyende geçer,sadece sınav zamanı gidilmiyor,ve açık meslek lisesine kayıt olmak için eğer yakınınızda kız meslek var ise orada olabilirsiniz zira olduğunuz okulda derse gireceksiniz,staj lise son da görülür işletmelerde beceri diye geçer okuldan ziyade stajyer çalıştırmak istenen yerlerde görülür okul en sondur eğer siz staj yeri bulamazsanız okul size yer bulur okulda bulamazsa okulda staj görürsünüz stajdan sonra beceri sınavı yapılır yazılı ve sözlü olmak üzere aynı zamanda staj defteri tutulur eğer bunlardan yeteri puanı alırsanız mezun olursunuz.

Back