bence açık renk saç daha çok gösterir çünkü kafa derisine yakın saç rengi az saçı belli etmiyor.koyu renk olunca kafa derisi gözüküyor az olduğu belli oluyor tecrübeyle sabit :)
arkadaşlar sorumu okudunuz buyrun paylaşımda bulunun.
bence koyu saçlar daha çok gösterir...
ayrıca renkten başka saçın az / çok görünmesiyle alakalı şunu söyleyebilirim ki aynı boyda kesilmiş saçlar daha bakımlı,dolgun görünüyor bence
ayrıca renkten başka saçın az / çok görünmesiyle alakalı şunu söyleyebilirim ki aynı boyda kesilmiş saçlar daha bakımlı,dolgun görünüyor bence
Ben de açık renk diyorum çünkü saçımı daha önce mavi siyaha boyamış biri olarak :) bunu uygulayıp gördüma.s
Hayatımın hatasıydı zaten saç tellerimi daha ince gösteriyordu siyah saç. Üstelik eski sarı saçlarıma döneyim derken de bi sürü kayıp vermiştim.
Şimdi eski rengine kavuştum fakat eski saçımın uzunluğunu bulamıorum benneyaptımki
Bir de orjinal saçlarınız sarı ise ve siyaha boyuyorsanız vay halinizeee.. O zaman diplerden sarı çıkıyor ve saçlarınız olduğundan da az görünüyor..
Allahım az çekmedimm koyu saçtan
benim saçlarım orta kumral aşk ı menudaki bihterin saçına çok benziyor ama röfle attırmadan önce parlak dolgulu harika saçlarım vardı ama röfle attırmamla saç dökülmem bir başladı sefasını göremedim sarı saçın onu da geçtim saçlarım inceldi koyuyken daha çok gösteriyordu sanki ben sevmedim açık rengi zaten tenimde beyaz bana yakışmadı.
Canım sarı saç esmer tenlilere yakışmazki zaten..yani kötü duruyor kanımca :1ninca:
Bence senin şikayetin eski canlılığını yitirmen olmuş.
Şu ana kadar hiç röfle attırmadım bilmiyorum ama nasıl bişeyse kimden duysam yıpratmış kafamçokkarıştı röflede ne varki acaba o da boya değil mii??fisfisfis
Canım sarı saç esmer tenlilere yakışmazki zaten..yani kötü duruyor kanımca :1ninca:
Bence senin şikayetin eski canlılığını yitirmen olmuş.
Şu ana kadar hiç röfle attırmadım bilmiyorum ama nasıl bişeyse kimden duysam yıpratmış kafamçokkarıştı röflede ne varki acaba o da boya değil mii??fisfisfis
bu arada yalnız bırakmadınız beni çok teşekkür ederim.
ayrıca şunu da belirtmek istiyorum saçlarım koyuyken bişey yapmasam bile fön maşa gibi saç gibiydi ama şimdi tülerik tiftik oluyor röfle kadar kötü bişey görmedim bir daha mı tövbeee.
bende gene canım sarı saça karşı tiskinti başladı koyu saçlara hayranım ışıl ışıl duruyor parlıyor saç gibi bilmiyorum ben hiç sevemedim bu röfleyi
zaten sinemakiyle 5 cm kadar uzasın hemen gidip kalan sarıları boyatcam kendi saö rengim olan kumrala.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?