• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Açık parfümlerde hangi marka daha kalıcı ? Yardıımm...

KirliKontes

CANCAN
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2012
23
3
38
Kızlar merhaba ben kokulardan çok çabuk sıkıldığım için sürekli koku değiştiriyor ve açık parfüm kullanıyorum ama hiç bir parfümerinin parfümleri birbirini tutmuyor ve kalıcılıkları sıfır. Acaba açık parfümde sizce hangi marka daha kalıcıı ??

Kızlar merhaba ben kokulardan çok çabuk sıkıldığım için sürekli koku değiştiriyor ve açık parfüm kullanıyorum ama hiç bir parfümerinin parfümleri birbirini tutmuyor ve kalıcılıkları sıfır. Acaba açık parfümde sizce hangi marka daha kalıcıı ??
Orjinal parfümlerin hepsi çok pahalı değil ki. 5-10 tane açık parfüme verdiğin paraya yazık bence. 10 tane alacağına 2 tane al. 50 lirayada orjinal parfüm var. Ulric de varensin kokularıydı sanrım gratiste falan. Veya zaranınkiler.

tşkr ederim canım ama gratistekilerde çok fazla kalıcı değil bence.
Orjinal parfümlerin hepsi çok pahalı değil ki. 5-10 tane açık parfüme verdiğin paraya yazık bence. 10 tane alacağına 2 tane al. 50 lirayada orjinal parfüm var. Ulric de varensin kokularıydı sanrım gratiste falan. Veya zaranınkiler.
Teşekkür ederim canım ama gratistekilerde kalıcı değil bence :)

tşkr ederim canım ama gratistekilerde çok fazla kalıcı değil bence.

Teşekkür ederim canım ama gratistekilerde kalıcı değil bence :)

Tatlım maalesef buradaki arkadaşlara açık parfüm deyince orjinal parfüme yönlendiriyorlar insanı. Altı ucu açık parfümcüleri değerlendireceksiniz ya bi at bi deve değil. Bir sürü konu altında yok eyfel yok loris buram buram estiriyor diyordunuz ya...sorunca olay oluyor...hepsi de açık parfüm kullanıyor.
Canım ben hemen hemen hepsini denedim, tabi İzmirdekileri, loris 7 liralıklar arasında en iyisi bence ama kokuları gün boyu sürmüyor. Eyfel methedildiğinin yarısı bile değil.
D&P hakkında eh işte diye düşünürken geçenlerde yeni kokuları paco rabane olimpea diye bir kokuyu deneyip aldım sana şöyle söyliyim kalıcılıkta (aynı koku için söylüyorum) ixorayı ve hobi parfümeride satılan ironic açık parfümü sollamış durumda..
Bide şöyle bişey var; hiç alkol kokusu almayayım dersen hobi ironic açık parfüm derim.
İxora da La vie est belle, diesel lover dose, gucci flora ve şu meşhut bihter kokusunda çok iyi.
En son Ferne parfüm kaldı. o da karşıyakada çalıştığım için yolum düşmüyor. Ferne parfüm için de orjinal parfüm kalitesinde diyorlar, deniycem birgün..

Back