- 19 Nisan 2017
- 67
- 15
-
- Konu Sahibi dertliogrencibayadertli
Açık parfüm olarak bargello yada d&p den simdiye kadar aldığım kokular başarılıydı. Ama açık parfümde nota yok tek düzen gidiyo parfum. Once yogun bir alkol kokusu sonra dümdüz koku. Bende parfum konusunda cok aç bi insanim orijinal oyle 300-500 lira verebilecek bir butcem yok. O yüzden son alisverislerimi hep internetten tester parfumlerden yaptım gayette memnunum fiyat araligida 50-100 arasi degisiyo
daha önce yazmıştım.orjinal tester aldatmacasına lütfen kanmayın.açık parfümü şişeleyip orijinal tester diye satıyorlar.
beymen'de bile amouage ürünlerinin tester'ları sunulmazken bu şarlatanlar 1300 tl'lik parfümü 50 tl'ye orijinal tester adıyla satıyorlar...
avon-oriflame-zara parfümü kullanın,en azından dolandırılmamış olursunuz...
bir de taklit parfümde zara çok başarılı :) ünlü parfümlerin taklitlerini kendi markalarıyla çok güzel sunuyorlar
Merhaba, konu eskimiş ama çok önemli. ben de aynı durumdayım.
Orjinal parfümler çok güzel ve kalıcı ancak duty free imkanım artık yok. Taklitlerini nerden almamı tavsiye edersiniz?bargello , eyfel, dp, kokubutik vb.
Bence DPMerhaba, konu eskimiş ama çok önemli. ben de aynı durumdayım.
Orjinal parfümler çok güzel ve kalıcı ancak duty free imkanım artık yok. Taklitlerini nerden almamı tavsiye edersiniz?bargello , eyfel, dp, kokubutik vb.
Merhaba, konu eskimiş ama çok önemli. ben de aynı durumdayım.
Bargello 381 cok hos. Birde good girl guzel amaa yaz kokusu deil :) versace vanitas güzel.Ben jadore orjinalini deneyip ardindan bargelloda denedim.birebir aynı kokuydu
Şimdi yazlık meyveli ve kalıcı bir koku arıyorum
Böyle sikinca yiyesim gelsin :)) var mı tavsiyeleriniz ?
Teşekkür ederim canım yarın kokuları deneyeyim hemenBargello 381 cok hos. Birde good girl guzel amaa yaz kokusu deil :) versace vanitas güzel.
Şimdi bu açık parfümü nerden alacaginiza da bağlı son zamanlarda MAD denilen bir yerden kullanıyorum ve bana göre başarılı onun dışında D&P de fena değildir bana göre orijinaline nerdeyse uyan hatta birebir olanlar karşılaştırarak kokladığım deneyime göre MAD de Tom ford black orchid,flowerbomb,black opium, lady milion,lacoste femme,chanel chance !,dior addict,light blue,dkny be delicious,issey miyake l'eau d'issey(klasik olani) , jadore,ysl manifesto,armani code,armani ıts you,chanel chance tender,davidoff ,chloe nin tüm kokuları,Narciso rodriguez,....Evet başlıkta da gördüğünüz gibi açık parfümler orjinal parfümlere karşı.
Burada iki alt başlığımız var
1-O kadar iyi taklit etmişler ki orijinallerine para dökmeye gerek yok
2-O kadar eşsiz koku ki hiçbir açık parfüm taklidini beceremiyor.
Burada herkes deneyimlerini paylaşırsa insanlar hangilerini orjinal, hangilerini açık olarak alacağına karar verebilir. Hangi parfümlerin hangi açık parfüm markasında iyi taklit edildiğini özellikle belirtip parfümlerin kalıcılık ve farkedilirliğini puanlayın.
Önce ben başlıyorum Sol koluma orjinal Good Girl sağ elime ise Bargellodan sıktım. Orjinal olan sıktığım anda bir yayılma gösterdi bargellodaki o kadar değil ama o da güçlüydü. O gün elimi yaklaşık olarak 6 kes yıkadım ve bunun sonunda kalan koku Bargello oldu. Ben ikisinin kokusunu yan yana koydum ve karşılaştırdım açıkçası ikisi de aynı hatta elimi bir kere yıkadıktan sonra erkek arkadaşıma koklattım. Bargello olanı orjinal sandı koku daha fazla geldiği için. (David walkerdan ise 5 tane parfüm aldım aynı zamanlarda hepsi çok güzel kokuyor orijinallerine çok yakın ve diğerlerinden daha kaliteli olduğunu düşünüyorum ama maalesef bende yayılma göstermiyor ve çok fazla kalmıyor)
Taklit edilemeyenler kısmına gelirsek galiba hiçbir yer Coco Mademoiselle ve Hypnotic Poisonı aynı yapamıyor bilen varsa yapabilen lütfen paylaşsın
Şimdi bu açık parfümü nerden alacaginiza da bağlı son zamanlarda MAD denilen bir yerden kullanıyorum ve bana göre başarılı onun dışında D&P de fena değildir bana göre orijinaline nerdeyse uyan hatta birebir olanlar karşılaştırarak kokladığım deneyime göre MAD de Tom ford black orchid,flowerbomb,black opium, lady milion,lacoste femme,chanel chance !,dior addict,light blue,dkny be delicious,issey miyake l'eau d'issey(klasik olani) , jadore,ysl manifesto,armani code,armani ıts you,chanel chance tender,davidoff ,chloe nin tüm kokuları,Narciso rodriguez,....
Ya kısaca burdan gönül rahatlığı ile alabilirsiniz büyük illerde var bu MAD daha da büyüyecek çünkü bana göre DP den daha başarılı DP de benzetemedigim parfümler oldu şahsen ve yaşadığınız ilde MAD yoksa kargo ile getirebilirsiniz 50 ve 100 ml satıyorlar 2 li alırsanız indirimede geliyor
Diğerlerini pek bilmiyorum aslında ama Armani Code çok güzel benceKizlar burdan yaziyorum ama sizce Armani code ,Armani it's You,la viest belle,flowerbomb,Dior poison girl,yoksa black opium hangisini tavsiye edersiniz ya da hangi ikisini?