- 6 Kasım 2008
- 468
- 3
canım ixora adı altında chanel var 50 cc 14 ytl baya güzel,orjinaliyle birebir diyebilirim
peki nerde bulabilirim canım?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ixora adı altında chanel var 50 cc 14 ytl baya güzel,orjinaliyle birebir diyebilirim
peki nerde bulabilirim canım?
bu parfüm işinde orta yolu bulmak belki de daha iyisi
ne açık parfümü ucuz diye alıp sağlığımızı riske atalım
ne de orijinal ve kalıcı diye dünyanın parasını verelim..
sanırım en güzeli yerli malı olan parfümler...mesela dün bir parfüm aldım (orijinal ama yerli malı) 100 ml fiyatı da 28 milyondu
Tiara's for her diye bir parfüm...şişe tasarımı da kokusu da harika ve baya kalıcı...sanki herşeyiyle pahalı parfüm edası var..bayıldım yani....yurdum insanının da bu kadar kaliteli şeyler üretmesi göğsümü kabarttı..
ayrıca cecile nin parfümleri hakkında da olumlu yorumlar duyuyorum
D&p athena yada you and me diye kendinizi sınırlamayın. öncelikle kokunuza karar verin. sonra gidin o kokuya bakın her yerde. bazı markaların bazı kokuları daha güzel oluyo çünkü
bu parfüm işinde orta yolu bulmak belki de daha iyisi
ne açık parfümü ucuz diye alıp sağlığımızı riske atalım
ne de orijinal ve kalıcı diye dünyanın parasını verelim..
sanırım en güzeli yerli malı olan parfümler...mesela dün bir parfüm aldım (orijinal ama yerli malı) 100 ml fiyatı da 28 milyondu
Tiara's for her diye bir parfüm...şişe tasarımı da kokusu da harika ve baya kalıcı...sanki herşeyiyle pahalı parfüm edası var..bayıldım yani....yurdum insanının da bu kadar kaliteli şeyler üretmesi göğsümü kabarttı..
ayrıca cecile nin parfümleri hakkında da olumlu yorumlar duyuyorum
var mı eskişehirde bildiğiniz iyi bi açık parfüm satan yer