açık parfümler hakkında... hangisini tercih ediyorsunuz?

dp den baby doll u çok merak ediyorum kullanan var mı acaba ?bi de flower bomb başka hangi markalarda var?

Ben David Walker, Dadya ve Eyfel denedim. Üçü arasında Dadya bir nebze iyi. DW 2 şişe almıştım. ilk başladığımda iki şişe de çok hoş geldi ama bir süre kullandıktan sonra sıkınca öksürtmeye başladı. Eyfel tam anlamıyla berbat! bütün kokuları sıkınca midemi bulandırıyor nedense. erkek kokuları fena değil ama... Üçü arasında Dadya diğerlerinden daha kalıcı ama o da bi çakma parfüm ne kadar olursa işte :)

Dawid Walker

D&P'den çok memnunum ben kokusu kalıcı ve gerçeğe yakın. Ücreti eskiden daha uygundu ama artık biraz daha pahalılaştı. Yine de değer. Arada eyfel de kullanıyorum ondan da memnunum.

mad okadar övüldüğü kadar yok bence. ben kullandım pek beğenmedim...
mad kuzenım kullanıyor 5 yıldr hypnotıc poison ona cook yakısıyo ve asırı kalıcı benm pantolnm orda kaldı dolabında 3 gun durdu sora gonderdı pantolnma kokusu sinmıs inanamadm süperdi ve bi kac kişiden daha övüldügünü duyunca bende cook merak ettım dp de cok kalıcı ewet ben bargello loris eyfel sevemedim sansıro merak edıyorm

nerelerde var dawid walker hangi parfümlerini kullandnz siz guzel mı
Orjinaline cok yakin. Diger taklitleride denedim bu cok kalici. Dawid walker.com dan girersiniz hangi illerde subeleri var yazar. Chanel chance. Gucci rush. Burrberys weekend. Coco chanel. Lacoste classic. Calvin clein euphoria

aslında o parfümcülerden kaynaklı değil. markalardan kaynaklı. mesela ben kışın chanel yazın givenchy play kullanıyorum. bunların dışında alınca ya içime sinmiyor ve kalıcı gelmiyor. Genelde baharat ve oryantal kokular daha kalıcı oluyor. çiçek kokuları pek kalıcı değil bence.

Baharatli kokular kisin. Oryantal kokular kisin. Cicek pudramsi kokular yazin guzel oluyor. Icine konulan parfum yagi kaliteli olursa iyi oluyor. Ben surekli ayni kokuyu kullanmayi sevmiyorum.

Baharatli kokular kisin. Oryantal kokular kisin. Cicek pudramsi kokular yazin guzel oluyor. Icine konulan parfum yagi kaliteli olursa iyi oluyor. Ben surekli ayni kokuyu kullanmayi sevmiyorum.
bende hep baharat oryantal seviyorum çiçeksi kokular tenime yakışmıyor ama tespitiniz doğru bence hafif kokular daha iyi yazın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…