mrb actınız mı acaba parfüm dükkanı ??aranızda dp ya da black point ten memnun kalan yok mu arkadaşlar?
Dawid Walkerkızlar biz bir parfümeri açmayı düşünüyoruz. siz açık parfümlerden hangisini tercih ediyorsunuz? yaşadığınız yerde bu parfümerilerden var mı? olsaydı tercih eder miydiniz? seçenekleri sunuyorum:
D&P
Black point
Bargello
Eyfel
Loris
Romeron
Mad
Sansiro
şimdiden teşekkür ederim.
nerelerde var dawid walker hangi parfümlerini kullandnz siz guzel mıDawid Walker
mad okadar övüldüğü kadar yok bence. ben kullandım pek beğenmedim...mad parfümü çok merak ediyorum sanırım ankarada şubesi varmış sadece
mad kuzenım kullanıyor 5 yıldr hypnotıc poison ona cook yakısıyo ve asırı kalıcı benm pantolnm orda kaldı dolabında 3 gun durdu sora gonderdı pantolnma kokusu sinmıs inanamadm süperdi ve bi kac kişiden daha övüldügünü duyunca bende cook merak ettım dp de cok kalıcı ewet ben bargello loris eyfel sevemedimmad okadar övüldüğü kadar yok bence. ben kullandım pek beğenmedim...
Orjinaline cok yakin. Diger taklitleride denedim bu cok kalici. Dawid walker.com dan girersiniz hangi illerde subeleri var yazar. Chanel chance. Gucci rush. Burrberys weekend. Coco chanel. Lacoste classic. Calvin clein euphorianerelerde var dawid walker hangi parfümlerini kullandnz siz guzel mı
aslında o parfümcülerden kaynaklı değil. markalardan kaynaklı. mesela ben kışın chanel yazın givenchy play kullanıyorum. bunların dışında alınca ya içime sinmiyor ve kalıcı gelmiyor. Genelde baharat ve oryantal kokular daha kalıcı oluyor. çiçek kokuları pek kalıcı değil bence.mad kuzenım kullanıyor 5 yıldr hypnotıc poison ona cook yakısıyo ve asırı kalıcı benm pantolnm orda kaldı dolabında 3 gun durdu sora gonderdı pantolnma kokusu sinmıs inanamadm süperdi ve bi kac kişiden daha övüldügünü duyunca bende cook merak ettım dp de cok kalıcı ewet ben bargello loris eyfel sevemedimsansıro merak edıyorm
Baharatli kokular kisin. Oryantal kokular kisin. Cicek pudramsi kokular yazin guzel oluyor. Icine konulan parfum yagi kaliteli olursa iyi oluyor. Ben surekli ayni kokuyu kullanmayi sevmiyorum.aslında o parfümcülerden kaynaklı değil. markalardan kaynaklı. mesela ben kışın chanel yazın givenchy play kullanıyorum. bunların dışında alınca ya içime sinmiyor ve kalıcı gelmiyor. Genelde baharat ve oryantal kokular daha kalıcı oluyor. çiçek kokuları pek kalıcı değil bence.
bende hep baharat oryantal seviyorum çiçeksi kokular tenime yakışmıyorBaharatli kokular kisin. Oryantal kokular kisin. Cicek pudramsi kokular yazin guzel oluyor. Icine konulan parfum yagi kaliteli olursa iyi oluyor. Ben surekli ayni kokuyu kullanmayi sevmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?