• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

açık parfümler hakkında... hangisini tercih ediyorsunuz?

kkubraa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2012
344
45
26
Eskişehir
kızlar biz bir parfümeri açmayı düşünüyoruz. siz açık parfümlerden hangisini tercih ediyorsunuz? yaşadığınız yerde bu parfümerilerden var mı? olsaydı tercih eder miydiniz? seçenekleri sunuyorum:

D&P
Black point
Bargello
Eyfel
Loris
Romeron
Mad
Sansiro

şimdiden teşekkür ederim.:16:

Ben wish ve casmir den başka parfüm kullanmıyorum.

Evde orjinalleri var ama ara ara açık parfümlerinide alırım.

Bu yazdığınız markalardan oljinaline en yakın olan marka evdeki ile karşılaştırdığımda bana bargello gelmişti.

Eyfel ve Loris kullanıyorum ben.
Çok memnunum . :12:

Son düzenleme:
e-hicbiri :D

Ankarada athena var ordan alırım arada :D

Ben bu eyfeli ilk kez duyuyorum deneyeyim bi ara

Ben bir kez D&P'den almıştım boynum vs kırmızı kırmızı kabardı. Bir daha da tövbe ettim açık parfüme :50: Siz de dikkat ettin.

Orjinalde dior jadore kullaniyorum ama acik parfumde bargello aldim kokusu bire bir ayni.

aranızda dp ya da black point ten memnun kalan yok mu arkadaşlar?

ben dp kullanmadım fakat black pointten almıştım. ralph lauren-hot almıştım kokusu çok güzeldi fakat kalıcı olmadı. ama aynı gün lacoste classic de denemiştim o çok kalıcı olmuştu duştan sonra bile kokusu bileğimden gitmemişti canım

ben de bargello'dan almıştım bir defa.bir süre sonra bozuldu,yağlı yağlı oldu ağır bir parfümdü bir de beyaz kazağımda iz bırakınca tövbe ettim.en iyisi orjinal :ssz:

Back