- 23 Temmuz 2014
- 1.035
- 2.132
- 133
- Konu Sahibi cekirdekcik
-
david walker, parfumevi ve eyfell :)
dp çok pahalı ve bence david en az dp kadar iyidir. baya kalıcı ve kokuları güzel.
parfumevinden yeni çıkan ve açığı olmayan parfümleri alabiliyorum :)
bazen de eyfelden alıyorum fiyatı uygun ve çoğu kokuyu benzettikleri için iyi oluyor.
Merhabalar
Açık parfüm kullananlar, tercih ettiğiniz marka hangisi oluyor?
“Açık parfüm kullanmıyorum” diye yazmazsanız sevinirim... Kullananlara soruyorum zatenDp, david walker vs vs...
BendeEyfelin; yanından geçme.
Parfumevi; seçenek çok fiyat uygun ama kalıcılık yok gün boyu idare etmiyor. Fısfıs kullanayım hemen bitsin çabuk sıkılıyorım bir kokudan dersen ideal.
Bargello; başarılı ama d&p ile arasında kalsam kesinlikle d&p secerdim.
D&p evet pahalı ama hıc pişman olmadım etrafımda da pişman görmedim. Gayet kaliteli ve kalıcı ben oyumu d&p den yana kullanıyorum.
D&p cok basarili gercekten..Bende şimdiye kadar d&p, bargello, david walker denedim. Gerçekten en başarılı bulduğum hep d&p oldu. Gucci rush,the one,hypnose denemiştim hepsi de cok güzeldi..
şimdi ilk defa parfümevinden sipariş verdim denemek için. Fiyatları bu markalara göre çok daha uygun. Bakalım benzerliği nasıl göreceğim. Ürünlerim gelince güncelleme yaparım.
Ben kesinlikle DP Parfüm diyorum hem çok kalıcı hem de orijinalini çok yakın oluyor kalıcılığı dp'nin çok iyi bargello çok fazla sevmiyorum sadece bargellodan Escada magnetism sevdim kalıcılığı iyiydi güzeldi Onun dışındaki parfümleri Sevemedim Eyfel ve Loris bana Nedense hep su gibi geliyor hiçbir zaman oralardan parfüm almıyorum Deniyorum ama orijinalleri ile alakası yok Eyfel birisi Kesinlikle tavsiye etmem deyip Ya şans verebilirsin David Walker Armani Night kullandım onun parfümleri de güzel bazı kokuları birebir tutmamış ama bazı kokuları iyi özellikle Armani night çok beğenmiştim oradan parfümevi güzel ama çok kalıcı değil bir de Royal parfümden dekani Yeşil Elma kokusu almıştım aşırı kalıcı parfüm Fakat beni içinde rahatsız eden bir şey oldu Eğer yakınlarında q Life parfüm varsa ona da şans verebilirsin Bir de Athena belki Life ile Atina'nın çok metini duydum fakat alamadım buralarda göremedim bulunduğum semtte yok Eğer senin bulunduğun semtte Athena ya da Kubilay görürsen şans vermelisin Bir de ben sen soruyu merak ediyorum özellikle sansiro ve Athena ya gördüğüm yerde hemen alacağım
Yillar once okula gittigim donemlerde bir arkadaş kendine parfüm sıkarken iki fısta benim kiyafetime sıkmıştı çok guzel kokuyordu hangi parfum diye sordugumda athena demişti. Kodunu bilmiyorum yalniz. Sansiro nasil bilmiyorum
Ben dp kullaniyorum loris eyfel hicbiri kalici degil verilen paralara degmiyor dawid denemedim ama cok sevdigim bi arkadasim orjinalle pek alakasi olmuyor dedi kendi urettikleri karisimlari oluyor bazen onlari al alicaksan imitasyonlari basarili degil dedi bende hic denemedim zaten yakinimda dawid de yok benim.. dp pahali belki evet ama en az orjinal parfum kadar tatmin ediyor insani zaten orjinal parfumlerde aldi basini gitti yine dp nin fiyati gayet iyi bence bir iki fisla haftalarca kokuyorsun..
Birde bargello var kalicidir evet fakat esasindanmidir bilemedim beni rahatsiz ediyor bu markanin parfumleri orjinalle hic alakasi yok bu markadan hangi parfumu aldiysam bitirip sonuna kadar gelemedim birtek lacoste kullandim hatta bikac sise alip kullandim cunku en cok bu markada kaliciydi bu parfum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?