açık öğretimde hangi bölüm

srsy

gülümseee :)
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2014
1.336
448
198
arkadaşlar açık öğretim 2 yıllık okumak istiyorum hangi bölüm okumalıyım . kpssden atanması çok olacak bişey istiyorum iş olanağı çok olan bişey

Atamalar nasıl bilmiyorum ama ADALET , SOSYAL HİZMET çok okuyorlar :)

2.yıllık sosyal hizmetlerin atması yok diyorlar.

hiç duymadım bunu bilgin varsa biraz açıklar mısın

Bak canim 2yil okuyanlar okudugu bolume uygun 4yillik bolumlere dikey gecis sinavi (dgs) ile gecebiliyor.benim tahminim adalet okuyan biri hukuga gecer ama arastirmak lazim.avukat olursun sonra yine kpssye girersin.ne yapicaksin 2yilligi 4yila tamamla maasinda artar memurlukta. oh misss.

çok kafama yattı bu teşekkür ederim :)

Bende bugün tercih yaptım uzaktan eğitim kişisel hobi olarak moda tasarimi yazdım bakalım olucak mi yeni açmış Marmara. Adaleti arastirmistim ben DGS çok net istiyor ve hukuka geçişte tekrar 1 den başlıyorsunuz o yüzden tercih etmedim hakkınızda hayırlısı bi iş güvenliği ne bakın derim özel sektörde çok talep var sendikal hakladan dolayi bikaç belge ile iyi yerlere geliyorlar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

özel değil de devlette iş imkanı olan bişey istiyorum. şimdi öğretmenlik okuyorum ama kendimi birazda garantiye almak istiyorum açıkcası

Sağlıkla ilgili bolum okumalisin hic açıkta kalmazsin tahminen hem puanları da düşük oluyor ama aof de hangi bölümler var bilmiyorum tam olarak

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…