Açık öğretim Okulöncesi Öğretmenliği okuyan yokmu?

BENDE AÇIKÖĞRETİM HALKLA İLİŞKİLER MEZUNUYUM...OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENLİĞİ OKUMAK İSTİYORDUM...
KIZ MESLEK LİSESİ MEZUNU OLMAK GEREKİYORMUŞ..........................................................................

arkadaşlar kızmeslek lisesi çocuk gelişimi mezunu olmadan olmuyor bende düz lise mezunuydum kursa gittim çocuk gelişimi diplomamı aldım öylelikle girebildim bu bölüme

arkadaşlar kızmeslek lisesi çocuk gelişimi mezunu olmadan olmuyor bende düz lise mezunuydum kursa gittim çocuk gelişimi diplomamı aldım öylelikle girebildim bu bölüme

hangi kursa gittin ? bende düzlise mezunuyum acık öğretim okul öncesi okumak istiyorum da

slm herkese bende çocuk gelişimi mezunuyum bu sene açıköğretimden okumak istiyorum sınava girmicem direk geçişler nasıl oluyo bı gilgisi olan varmı yardımcı olursanız sevinirim

slm herkese bende çocuk gelişimi mezunuyum bu sene açıköğretimden okumak istiyorum sınava girmicem direk geçişler nasıl oluyo bı gilgisi olan varmı yardımcı olursanız sevinirim
direk geçişleri bu sene kaldırdılar canım....
esasında açıköğretim fakültesi okulöncesi öğretmenliğine bu sene kayıtda almayacaklar çünkü hem ingilizce öğretmenliğini hemde okulöncesi öğretmenliğini kapattılar...
bu sene ygs sınavına girdiysen eğer örgün yazarsın inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…