Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Açık öğretim Okulöncesi Öğretmenliği okuyan yokmu?
arkadaşlar kızmeslek lisesi çocuk gelişimi mezunu olmadan olmuyor bende düz lise mezunuydum kursa gittim çocuk gelişimi diplomamı aldım öylelikle girebildim bu bölüme
arkadaşlar kızmeslek lisesi çocuk gelişimi mezunu olmadan olmuyor bende düz lise mezunuydum kursa gittim çocuk gelişimi diplomamı aldım öylelikle girebildim bu bölüme
slm herkese bende çocuk gelişimi mezunuyum bu sene açıköğretimden okumak istiyorum sınava girmicem direk geçişler nasıl oluyo bı gilgisi olan varmı yardımcı olursanız sevinirim
slm herkese bende çocuk gelişimi mezunuyum bu sene açıköğretimden okumak istiyorum sınava girmicem direk geçişler nasıl oluyo bı gilgisi olan varmı yardımcı olursanız sevinirim
direk geçişleri bu sene kaldırdılar canım....
esasında açıköğretim fakültesi okulöncesi öğretmenliğine bu sene kayıtda almayacaklar çünkü hem ingilizce öğretmenliğini hemde okulöncesi öğretmenliğini kapattılar...
bu sene ygs sınavına girdiysen eğer örgün yazarsın inşallah...