- Konu Sahibi anaksunamoon
Arkadaşlar ben bu yıl kazandım. Benim gibi kazanan yada okuyanlar arkadaşlarla tanışmak istiyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tebrik ederim canım...umarım eğitim hayatını başarı ile tamamlarsın.ben de açıköğretim okul öncesi öğretmenliği 2007 mezunuyum ve 4 yıldır devlet okulunda ücretli öğretmenlik yapıyorum.severek yapınca keyifli ve güzel bir meslek...ama her meslekte olduğu gibi zorlukları da var.en zor kısmı da çalıştığın okulda ki kadrolu öğretmelerin seni bitürlü öğretmen olarak görmemesi!sürekli stajyer muamelesi görmen ve yaptığın herşeye eleştiri almam.ben mezun olduğumdan beri kpss yi kazanamıyorum ve bu yüzden ücretli öğretmenlik yapıyorum.umarım sen açıköğretimi başarı ile tamamlar ve kpss yi kazanırsın da kadrolulara ezdirmezsin kendini...
bi sorum olucak arkadaşlar aof okul öncesi bölümüne başivurabilmek için kız meslek lisesi çocuk gelişimi bölümü mezunu olmak şart mı ? ben maliye lisans mezunuyum örgün öğretimden ama açıktan bu bölümü okumak istiyorum. yardımcı olabilir misiiniz,? sınava girip tercih edebilir miyim ?
Arkadaşlar ben bu yıl kazandım. Benim gibi kazanan yada okuyanlar arkadaşlarla tanışmak istiyorum.
yaa ben aöf işletme okuyorum bitnce aöften çocuk gelişimi okumak istiyodum öncelikli meslek lisesi mezunlarını alıyo sonra dierlerini diye biliyodum ama öle değilmiş çok üzüldüm yaaa
Kuruma mesaj atmıştım cevap geldi arkadaşlar ve ilgili arkadaşlarla paylaşmak istiyorum
Okulumuz kurt kayıtları her yıl Eylül ve Şubat aylarının ilk haftasında gerçekleştirilmektedir.
Kurslarımız 1,5 yıl sürmekte olup, eğitim-öğretimimiz Milli Eğitim Bakanlığının belirlediği takvim aralığı ile aynıdır.(normal okul dönemleri gibi). Derslerimiz haftada 5 gün, 08:30-17:00 saatleri arasındadır.
-Kurslar tamamlandığı zaman Meslek Lisesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölümü diploması alıyorsunuz.
-Bu Diploma ile özel anaokullarında öğretmen olarak çalışabilirsiniz.
-Fakülte mezunu iseniz ihtiyaç doğrultusunda Devlet sizi usta öğretici yada, İlköğretimlerde sözleşmeli olarak çalıştırabiliyor.
Ayrıntılı bilgi için lütfen okulumuzu ziyaret ediniz.
Merhabalar öncelikle hayırlı olsun.Bu yıl bende ygs ye katılıcam kısmetse.2010 taban puanın 385 olduğunu biliyorum.Hangi derslerden kaç net,kaç puan yaptınız ve hangi bölümden yada bölümlerden aldığını öğrenebilirmiyim?.Aöf sinin ygs 4 ygs 5 den aldığı söyleniyor bu doğrumu?Çocuk gelişimi çıkışlıyım bende.
ygs 5 ile çocuk gelişimi alınıyor.
Ben de şunu merak ediyorum 2 yıl okumak için meslek lisesi çocuk gelişimi mezununu mu olmak lazım
çünkü aöf okulöncesi bölümü için meslek lisesi mzeunu olmak şart.
merhaba bu konuda daha ayrıntılı bilgiyi nereden alabiliriz acaba.bu enstütilere girme şartları nelerdir mesela kimler başvurabiliyor.bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim.
ben yanıt alamadım.özel mesajı açamadım.bu konuda hala bilgim yok.kimler başvurabilir bu enstütilere.en çok ne mezunu olmak gerekir yardımcı olursanız sevinirim.