• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lise Yorum ve Soruları açık öğretim lisesi

• Konu Sahibi Konu Sahibi ozqem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
O

ozqem

Ziyaretçi
kızlar aranızda liseyi dışardan okuyan varmı ben yurt dışndan gelince sene kaybtmiştim ve liseyi bırkmştm smdi hala btrmeye çalşıorum ve merk ettiğim sormak istediğim şeyler var yardımcı olabilirmisinizz;?

hihoyyytsöyle canım dinliyorum bildiğim bi konuysaki eğer tabikii yardımcı olurum..........

yeni kayıtlar ne zaman

ya ben yurt dışnda okduum fasta evet ilgnç bi ülke ama babam orda çalşıodu orda okdm ondan öncde pakistn snra lise zamannda burya geldik ve bn burann okul sistemine alışamadm kendmden küçüklerle okumak zornda kalnca tepem attı ayrıldım snra açk öğretime kaydoldum .. ama dönemim 3 ,38 kredim var ve ben bnu dha kaç sne okucam nası bitircem kaafayı ycemm krediler çok düşük diilmi ek sınav oldu onda giremedm 4 dönem olması lazımmış ya bn bi an önce bitrmek istiorm

kızlar cvp yazın ya kimse görmedimi :(:(:(:(

acık liseye yeni kayıtlar bitti
ama eğer kayıt yenileyeceksen 12 ekimde sanırım kayıt yenileme başlayacak
sana en yakın halk eğitim merkezine git

slm kayıt yenilemedede teni kayıtta olduğu gibi bankaya 40 tl yatılıyormu. ve yılda kaçkez kayıt yenileme yapılıyo bilginiz varmı. tşk.

birinci dönem başı, ve ikinci dönem başlangıcında kayıt yenilemeler yapılıyor bildiğim kadarıyla

evet doğru ve her iki dönemde de 40+5 tl yatırılıyor

bir hafta önce lise 1 e yeni kayıt oldum. ikinci dönemde de 1 kez kayıt yenileme yaptırıcam sadece ohalde değilmi.sadece ilk yılımı anlamadım. bu yıl yeni kayıt ve kayıt yenileme olarak iki kez işlem yapıcam diymi.

bir hafta önce lise 1 e yeni kayıt oldum. Ikinci dönemde de 1 kez kayıt yenileme yaptırıcam sadece ohalde değilmi.sadece ilk yılımı anlamadım. Bu yıl yeni kayıt ve kayıt yenileme olarak iki kez işlem yapıcam diymi.

evet doğru

ya ben zzaten kayt yaptrdmki kayıdı sormadm bende bliorm halkegtm merkezi dönemim 3 suanda kredim 38 ve ben bnu nasıl btrcem krdler cok düşk derslerde en çabk seklde nasıl btrebilrm onu soruorum ... ??????

sen açık öğretime mi yoksa yüzyüze eğitime mi kaydoldun

cnm eğer düz lise ise alan kredinin 64 total kredinin 144 olması gerekiyor.bende yarım bırakmıştım evlenince mayısta bitirdim çok şükür ama meslek lisesiyse bilmiyorum.kolay gelsin cnmopuyorumnanaktan

Back