• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

açık öğretim fakültesi kamu yönetimi okuyan arkadaşlar

Beren

<3
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2010
11.067
197
413
Ankara
arkadaşlar bizde burda toplanalım ben daha 1 . sınıf olucam bu sene hadi hayırlısı kamu yönetimi okuyan arkadaşlar burdan beraber sohbet edelim yardım edelim birbirimize:49:

arkadaşlar bizde burda toplanalım ben daha 1 . sınıf olucam bu sene hadi hayırlısı kamu yönetimi okuyan arkadaşlar burdan beraber sohbet edelim yardım edelim birbirimize:49:

böyle bir başlık gördüğüme çok sevindim :3: ben de bu yıl kamu yönetimi okuycam gibi:10:

:61: seni çok iyi anlıyorum canım heyecanını ben daha öncesinde halkla ilişkiler okumuş olacağım bu yıl da kamu yönetimine kayıt yaptırıcam kısmetse o yüzden ilki gibi bi heyecanım yok :10: o heyecan bende genelde sınav zamanları oluyor:1:

:61: seni çok iyi anlıyorum canım heyecanını ben daha öncesinde halkla ilişkiler okumuş olacağım bu yıl da kamu yönetimine kayıt yaptırıcam kısmetse o yüzden ilki gibi bi heyecanım yok :10: o heyecan bende genelde sınav zamanları oluyor:1:

hiç genel sınav heyecanı yaşamadım:47: :49:

Arkadaslar merhaba ben bırsey sorcam..yardımcı olursanız sevınırım ...4 yıllık kamu yonetımı 1.sınıf ogrencısıyım 2 seneyı okuyup onlısans dıploması almayı dusunuyorum benım bolumumde boyle bısey mumkunmu??

Arkadaslar merhaba ben bırsey sorcam..yardımcı olursanız sevınırım ...4 yıllık kamu yonetımı 1.sınıf ogrencısıyım 2 seneyı okuyup onlısans dıploması almayı dusunuyorum benım bolumumde boyle bısey mumkunmu??

canım sorunu internetten araştırdım 2 sene okuyup önlisans diploması alabiliyormuşsun üstünde de kamu yönetimi önlisans diploması yazıcakmış zaten ben de verilebileceğini düşünüyordum çünkü bir arkadaşım da maliye bölümünü okuyor oda alıcaktı önlisans diploması maliyeden ama sen yine büroya uğrayabilirsen teyit ettir çünkü malum internetteki her bilgiye de güvenemiyoruz :71:

Back