Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
açık öğretim fakültesi kamu yönetimi okuyan arkadaşlar
arkadaşlar bizde burda toplanalım ben daha 1 . sınıf olucam bu sene hadi hayırlısı kamu yönetimi okuyan arkadaşlar burdan beraber sohbet edelim yardım edelim birbirimize
arkadaşlar bizde burda toplanalım ben daha 1 . sınıf olucam bu sene hadi hayırlısı kamu yönetimi okuyan arkadaşlar burdan beraber sohbet edelim yardım edelim birbirimize
seni çok iyi anlıyorum canım heyecanını ben daha öncesinde halkla ilişkiler okumuş olacağım bu yıl da kamu yönetimine kayıt yaptırıcam kısmetse o yüzden ilki gibi bi heyecanım yok o heyecan bende genelde sınav zamanları oluyor
seni çok iyi anlıyorum canım heyecanını ben daha öncesinde halkla ilişkiler okumuş olacağım bu yıl da kamu yönetimine kayıt yaptırıcam kısmetse o yüzden ilki gibi bi heyecanım yok o heyecan bende genelde sınav zamanları oluyor
canım sorunu internetten araştırdım 2 sene okuyup önlisans diploması alabiliyormuşsun üstünde de kamu yönetimi önlisans diploması yazıcakmış zaten ben de verilebileceğini düşünüyordum çünkü bir arkadaşım da maliye bölümünü okuyor oda alıcaktı önlisans diploması maliyeden ama sen yine büroya uğrayabilirsen teyit ettir çünkü malum internetteki her bilgiye de güvenemiyoruz