Açık öğretim çıkmış sorular kitabı ?

MENAR

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2007
2.149
3
0
İçel Mersin
Kızlar Yargı yayınları geçmiş yıllardan bu yana çıkmış soruları kitap halinde toplamış
kullanan,gören,bilen var mı:)
normalde bu yasak diye biliyorum
anadolu üni e öğrenmeden bile indirmeye izin vermezken:umursamaz:
(illegal yollardan indiriliyor o ayrı benneyaptımki)
hal böyle iken nasıl bir yayınevi kitap yapmış

netten biraz inceledim 1-2-3-4 bütün sınıfların kitabı var
ben 4.sınf işletmeyim kitap fiyatını bi site 10.80 lira olarak gösteriyor
vize-final yada büt diye bir bilgi yok kitap üzerinde
bunlar ayrı ayrımı oluyor acaba
kullanan varsa fikir versin lütfen ona göre kitap alcam
sayfalarca çıktıyla uğraşmak istemiyorum

Bende bu kitabı almayı düşünüyorum ama kararsızım çalışan varmı bu kitaba arkadaşlart.??

bende tesadüfen murat yayınlarını sorarken gördüm bu kitabı ve hemen aldım pcden çalışmak çok zor oluyor diye... kitapta söylenen yıllara ait vize final büt hepsi var ben iktisat okuyorum örneğin Türk vergi sistemi dersi 2005 2006 2007 2008 vs sınav soruları arka arkaya yani her ders ayrı ayrı çok düzenli ama henüz hiç bakmadığım için çok yorum yapamayacağım:) ben 14.5 tl ye aldım.. hıı bu arada çıkmış soruların aynısımı diye aöfden kontrol etcem:)

az önce baktım bi kaç soruya aynısı yani çıkmış sorular bence almalısınız çok işinize yarar... yani en azından ben öyle düşünüyorum şimdiye kadar çıkmış sorulara hiç çalışmadım ama aynılarının çıktığına dair çok fazla söyleyen var bu yıl deneyelim bakalım görcez:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…