Açık.öğ.. ortaokulu bitirip liseye başlayanların paylaşım alanı .

aeben

Her daim üye :))
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2008
44.080
77.970
merhaba kıslar .......a.s.

açık ögretimde ortaokulu bitirdik sıra lisede ....:lepi:

sorularımızı ve paylaşımlarımızı artık burda yapalım ...:1hug:

hangi liseya kayıt yaptırmayı düşünüyorsunuz ?
düzmü yoksa meslek liselerinemi?

bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar varsa lütfen yardımcı olabilirlermi?.
meslek liselerinin mecburi katılımı nedir .?

ben imam hatip düşünüyorum .. daha önce dişardan giden varmı .?

haftalık zorunlu ders saatleri ne kadar .. bilgisi olan varmı?

canım lise forumu var ben ordan biraz araştırmıştım.
meslek lisesine haftada 4 gün gitmek mecburiymiş, yoksa devamsızlıktan kalınıyormuş.
Hakkında hayırlısı olsun.kaydirigubbakcemile5

canım lise forumu var ben ordan biraz araştırmıştım.
meslek lisesine haftada 4 gün gitmek mecburiymiş, yoksa devamsızlıktan kalınıyormuş.
Hakkında hayırlısı olsun.kaydirigubbakcemile5
haftada 4 günmü .bilmiyorumkismile kaldı denene meslek bölümü...
sen nereyi düşünüyorsun seviyom .. normalmi meslek bölümünümü .
ben seninde bu sene liseye geçecegini sanıyorum ..:lepi:

yok canım nerdeeee.:eek:
ben daha 7 ve 8. sınıf sınavlarına girecegim.:hulya:
bir dönem sınavına giremedim taşınma işleri falan.
bende kararsızım ama büyük ihtimalle meslek istiyorum, artık senin tecrübelerinden yararlanırım.vereliniortak
en kısa zamanda liseli olmak istiyoruuuuuuuuuuuuuuuummdelikafaduldendelikafadulden

ben inşallah temmuzda kayıt olacam düz liseye meslek lisesinde yüz yüze egtim şart bende imamhatipi stiyordum ama malasef çoçukla zor iş

ben inşallah temmuzda kayıt olacam düz liseye meslek lisesinde yüz yüze egtim şart bende imamhatipi stiyordum ama malasef çoçukla zor iş

benin çocuklarım büyüdü canım 3 taneler ama en küçügü 10 yaşında tek sorun eişimden izin haftada 3.4 gün zor benim için ..:1no2:

kızlar lise formunda üniversiteyi dondurum meslek lisesi telafi eğitimi alıyolar.
düşünün yani meslek lisesinin ne kadar önemli oldugunu.
bence eşlerinizi ikna edin sonra pişman olmayın.
tabi hayırlısı.

merhaba bende açık meslek lisesinde okuyorum yüzyüze eğitim haftasonu oluyor cumartesi gidiyorum okullada ilgili biraz son senede staj var mecburi katılım var ama derse göre devamsızlık hakkıda oluyor umarım yardımcı olabilmişimdir başka sorunuz varsa yardımcı olabilirm

hafta sonu gitmek
şartmı yüz yüze egtimde gitmesen ne olur arada sırada gitsen mesala ?
ben daha karar veremedi düz mü meslek lisesimi çünkü biz küçük bir ilçede oturuyoruz buradayüz yüze egtim alma şansın yok

hafta sonu gitmek
şartmı yüz yüze egtimde gitmesen ne olur arada sırada gitsen mesala ?
Ben daha karar veremedi düz mü meslek lisesimi çünkü biz küçük bir ilçede oturuyoruz buradayüz yüze egtim alma şansın yok
tam araştırmadım ama yoklama varmış yani gitmediginde kalıyormuşun ...

Geldim geldim Bende Liseliyim ya artık sırnaşık şey
Ama düz yada meslek hiç bi fikrim yok henüz bilmiyorumkismile

Kızlar açıkilköğretim diplomalarınızla ilgili gelişmeleriniz varmı?
Birde lise için bu sene kayıt olamıyoruz henüz değilmi ?

merhaba bende açık meslek lisesinde okuyorum yüzyüze eğitim haftasonu oluyor cumartesi gidiyorum okullada ilgili biraz son senede staj var mecburi katılım var ama derse göre devamsızlık hakkıda oluyor umarım yardımcı olabilmişimdir başka sorunuz varsa yardımcı olabilirm

merhaba liseye geçmeme 3 dersim kaldı kara kara düşünüyorum ama yüzyüze zor evli çocuklu kadın için aslında başarı şansı çok daha yüksek olur gibi geliyo ama..meslek kaç yılda bitirilebiliniyo kaç dönemden oluşuyo.düzle ilgili fikriniz vardır 4 yıldamı bitiyor

Kızlar açıkilköğretim diplomalarınızla ilgili gelişmeleriniz varmı?
Birde lise için bu sene kayıt olamıyoruz henüz değilmi ?
bakıyorum artada bir ama meb deki .eski sayfam artık yok açılmıyor sizinlilerde öylemi kıslar ??

bu sene yeni kayıt alınmıyor liseye gelecek sene yeni kayıtlar ....:umursamaz:
diplomalar verilmeye başlamış gidip alayım en iyisi ..
imam hatip istiyordum ama çok uzak bu sorun yaratır bana bilmiyorumkismile

Son düzenleme:
bakıyorum artada bir ama meb deki .eski sayfam artık yok açılmıyor sizinlilerde öylemi kıslar ??

bu sene yeni kayıt alınmıyor liseye gelecek sene yeni kayıtlar ....:umursamaz:
diplomalar verilmeye başlamış gidip alayım en iyisi ..
imam hatip istiyordum ama çok uzak bu sorun yaratır bana bilmiyorumkismile

Evet aeben benimde açılmıyor
Ordan diploma ile ilgili bilgi kontrol etmek istedim ama olmadı. Açılmadı.
Diploma için giidp sorduğumda halkeğitim ay sonu dağıtılacak demişti

[sıze=2]evet aeben benimde açılmıyor [/sıze]
[sıze=2]ordan diploma ile ilgili bilgi kontrol etmek istedim ama olmadı. Açılmadı.[/sıze]
[sıze=2]diploma için giidp sorduğumda halkeğitim ay sonu dağıtılacak demişti [/sıze]
ana sayfada 2. Dönem diplomaları dagıtılıyor yazıyor.. Hafta içi gidip soracagım .

merhaba liseye geçmeme 3 dersim kaldı kara kara düşünüyorum ama yüzyüze zor evli çocuklu kadın için aslında başarı şansı çok daha yüksek olur gibi geliyo ama..meslek kaç yılda bitirilebiliniyo kaç dönemden oluşuyo.düzle ilgili fikriniz vardır 4 yıldamı bitiyor

merhaba sorunu geç gördüğüm için kusura bakma meslek 8 dönemle bitiriliyor yani 4 yılla düz lisede kredilerini tamamlarsan 2,5 yılda bitiriliyor diye biliyorum bu arada hayırlısı olsun umarım senin için iyi olanı seçersin

X