• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Açık Mutfak

xsxayan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2007
296
1
116
52
Bursa
Arkadaşlar güzel fikirlerinize ihtiyacım var.Şöyleki yeni evimizde mutfağı oturma odasıyla birlikte açık mutfak olarak yapılmasına karar verdik.Salon ayrı olacak.Şimdi kafamda 2 farklı şekil var birincisi mutfak üst dolapları beyaz alt dolapları kırmızı tezgah siyah şeklinde bu durumda oturma grubuyla ilgili koltuk halı perde renk vs.fikirlerinizi,ikinci proje ise üst dolap akçaağaç alt dolaplar kahve ona uygun tezgah vs.her iki mutfaktada kırmızı sandalye ve mutfakta kırmızı aksesuar kullanmak istiyorum.Sizin bu konuyla ilgili düşüncelerinizi bekliyorum lütfen.

benimde amerikan mutfak evim ve hiç memnun değilim.
önceleri ne çok hoşuma gitmişti ama zamanla pişman oldum.
keşke ayrı minik bir mutfağım olsaydı...

sizin konunuza gelirsek bence 2. seçenek daha ağır durur.

Son düzenleme:
benimde amerikan mutfak evim ve hiç memnun değilim.
önceleri ne çok hoşuma gitmişti ama zamanla pişman oldum.
keşke ayrı minik bir mutfağım olsaydı...

sizin konunuza gelirsek bence 2. seçenek daha ağır durur.

İlgin için teşekür ederim.Amerikan mutfağınla ilgili en çok rahatsız olduğun durum nedir?bizim salon ayrı olacak oturma odasıyla birlikte kullanacağız mutfağı ama ben renklere bir türlü karar veremiyorum bakalım hayırlısı

1. seçenek daha hoş gözüküyor halıları ve perdeleri kırmızı siyah beyaz yaparsın
2. seçeneği seçersen sandalyelerini kırmızı siyah yapamazsın. tezgahı da kahverengi seçersin. kahve açık kahve tonlarında bişeylerle döşersin evi

1. seçenek daha hoş gözüküyor halıları ve perdeleri kırmızı siyah beyaz yaparsın
2. seçeneği seçersen sandalyelerini kırmızı siyah yapamazsın. tezgahı da kahverengi seçersin. kahve açık kahve tonlarında bişeylerle döşersin evi

Bende ilk seçeneğin üzerinde daha fazla durmağa başladım sadece koltuk kısmında takılıyorum onlarda kırmızı tonlarında olsun istemiyorum.Gri olabilir mesela başka hangi renklerle kırmızıyı kombinleyebilirim fikirlerinizi bekliyorum

benim mutfağım da amerikan. inanılmaz memnunum.
benim de üst dolaplar beyaz,tezgah beyaz,alt dolaplarım bordo.
oturma kısmında bir köşe takımım var.bej ve bordo renklerde.
becerebilirsem resim eklerim belki bir fikir olur.

çıkmadı galiba az önce

Eklentiler

• $img6221x.webp
    $img6221x.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 119
bir dekorasyon sitesinde okumustum eger bir ortamda beyaz ve siyah kullanılıyorsa enerji dengesi açsından turkuaz ve kırmızıda kullanılmalıymıs,turkuaz düsünebilirsin..

evim evim güzel evim bölümünde türkiyemin yeni gelin evi var.onunda mutfağı amerikan tarzı açık ve dolapları kırmızı istersen ona bir bak fikir edinebilmen açısından bence çok güzel bir mutfak.

Çok teşekür ederim gerçekten mutfagınız ve oturma bölümünüz çok güzel şık.Aslında o ayraç olarak kullanılmış olan banko ve tabureler süper ama maalesef bizim salon üst katta olacağı için aile büyüklerimizin bizimle birlikte yamek yiyebileceği bir mutfak masasına ihtiyacımız olacak.Duvardaki kırmızı sanırım duvar kağıdı çok hoş.Peki kaç yıldır kullanıyorsunuz bu mutfağı renklerden dolayı sıkılma yaşadınızmı.Bu arada evinizin diğer bölümlerinide görmek isteriz belliki çok zevklisiniz.Sevgiler

evim evim güzel evim bölümünde türkiyemin yeni gelin evi var.onunda mutfağı amerikan tarzı açık ve dolapları kırmızı istersen ona bir bak fikir edinebilmen açısından bence çok güzel bir mutfak.

teşekür ederim evet o kırmızı mutfağı gördüm ve benimde favorilerimden.Sevgiler

Back
X