Çok teşekür ederim gerçekten mutfagınız ve oturma bölümünüz çok güzel şık.Aslında o ayraç olarak kullanılmış olan banko ve tabureler süper ama maalesef bizim salon üst katta olacağı için aile büyüklerimizin bizimle birlikte yamek yiyebileceği bir mutfak masasına ihtiyacımız olacak.Duvardaki kırmızı sanırım duvar kağıdı çok hoş.Peki kaç yıldır kullanıyorsunuz bu mutfağı renklerden dolayı sıkılma yaşadınızmı.Bu arada evinizin diğer bölümlerinide görmek isteriz belliki çok zevklisiniz.Sevgiler
yanlış yazmışım pardon oya değil boya olacaktı.,duvarı komple bordoya boyadılar,sonra sarı renkli boya içine özel bir sünger batırıp duvara tampon şeklinde uyguladılar.Hayırlı olsun mutluluklar diliyorum.Şİmdi daha ilgimi çekti duvar boyası oya ile nasıl desenler verildi?ne şekilde yapıldı hangi boyalar kullanıldı biraz anlatırmısın?
deger0130 Bencede mutfagın çok hoş
şayanSende mutfagını yaptırınca resmını eklersın artık merakla beklıyorum.
Bende amerikan mutfak düşünüyorum aslında alacagımız evde ama tabı ayrı bir salon ve yemek masası da olmalı kesınlıkle.Mutfagı günlük oturma odası olarak kullanmak için düşünüyorum.
amerikan mutfak kullanmış biri olarak,asla tavsiye etmiyorum...ben hiç sevmedim...
sebebine gelince.
1)24 saat döküntüsüz olacak (mümkün olmuyor ,ne kadar titiz olursanız olun)
2) bütün eşyalara koku siniyor ,en iyi aspiratörü kullansanızda....
mutfağın kapısını çekince ayrı olmalı,misafir geldiğinde ne telaş ne bişey,yinede karar sizin...
Canım ben mutfak tasarımcısıyım sana aynı bu istediğin tarzda yaptığım mutfağın resimlerini göndermek isterim ama burdan nasıl gönderiliyor bilemiyorum
canım merhaba ,
mutfağın çok şık bende yeni evime mutfak yaptırıcam ankastrelerin markası ve modelini söyleyebilirmisin ?memnunmusun fırın iyi pişiriyomu bende alıcam çok kararsız kaldım çok çeşit var.
benim ankastrelerimin hepsi arçelik.ben çok memnunum hepsinden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?