- 31 Ekim 2012
- 1.031
- 962
- 323
- Konu Sahibi nicki_mouse
Öncelikle hepinize merhabalar diyerek konuma başlıyorum :) Arkadaşlar ben yaklaşık 1 yıllık evliyim ve kirada oturuyorum. Kısa bir süre önce kredi çekerek ev aldık(Allah herkese nasip etsin), kısa bir süre sonra da taşınacağız inşallah. Ben çalıştığım için açık mutfak istedim ve öyle de oldu. Fakat dekorasyonla ilgili fikirlerinize ihtiyacım var. Öncelikle şunu belirteyim, evin mutfak dolapları ahşap ve beyaz renklerde. Ben mor ve pembeyi çok sevdiğim için mutfağımı bu renklerde dekore etmeye çalışmıştım. Mesela mutfak halım mor çiçekli ama yeşil ağırlıklı. Şu anda salonda oturuyorum ama kendi evimizde oturma odası yapacağız. Ben oturma odamı hep kahverengi ve ona uygun güzel bir maviyle dekore etmek istemiştim ama o zaman mutfağımla alakasız olacak.
Özetle arkadaşlar, oturma odamın dekoru ile fikirlerinize ihtiyacım var. Perdeden halıya, mobilyaya kadar tavsiyelerinizi bekliyorum. Eşyaları yeni alacağım, sadece TV ünitem var beyaz, onu kullanacağım. Şimdiden teşekkür ediyorum hepinize.
Özetle arkadaşlar, oturma odamın dekoru ile fikirlerinize ihtiyacım var. Perdeden halıya, mobilyaya kadar tavsiyelerinizi bekliyorum. Eşyaları yeni alacağım, sadece TV ünitem var beyaz, onu kullanacağım. Şimdiden teşekkür ediyorum hepinize.