- 30 Mayıs 2020
- 9
- 0
- 1
- 36
- Konu Sahibi Minellllll
-
Kaç gün sürdü ağrınız teşekkürlerGeçmiş olsun bende 2 kez oldum pansuman yaparken batikonu biraz fazla kullanın çok şiddetli olmuyor ama ağrı olması normal
5. Günü ise gittim ağrım vardı ama okadar yüksek boyutta değildi ne kadar çabuk ayağa kalkarsanız iyileşme sureci daha kolay oluyorKaç gün sürdü ağrınız teşekkürler
Benim 2. haftam. Bende açık ameliyat oldum. 2. miyom ameliyatim oldu. Kalkıp yatarken önce yana dönüp sonra kalkın. Direk karın kaslarini hareket ettirmeyince ağrı azalıyor. Benim ilk üç gün agrim oldu doktor 8 kat dikis atılıyor uçlara ağrı bundan demişti. Şimdi hiçbir sorunum kalmadı.Ben carsamba günü oldum daha yeni biliyorum ama daha önce 3 sezeryanim var 3 çocuğum var yanigirmisken bagladikta ama hiç birinde bu kadar uzun surmemisti korktum İzmir'in en iyi hastanelerinden birinde oldum epidural anestezi yaptı ama korse tak fln demedi varis çoraba okuyorum heryerde bundanda bahsetmedi biraz korktum sanirim
Geçmiş olsun 2. Kez neden olmusBenim 2. haftam. Bende açık ameliyat oldum. 2. miyom ameliyatim oldu. Kalkıp yatarken önce yana dönüp sonra kalkın. Direk karın kaslarini hareket ettirmeyince ağrı azalıyor. Benim ilk üç gün agrim oldu doktor 8 kat dikis atılıyor uçlara ağrı bundan demişti. Şimdi hiçbir sorunum kalmadı.
İlkinde miyomlardan birini alamamislardi. İkinci ameliyatta onu aldırdım.Geçmiş olsun 2. Kez neden olmus
Size de çok geçmiş olsun. Kayısı kompostosu içtim ben ilk günden itibaren. Muhteşem rahatlatıyor. Annem abimin eşine de her doğumundan sonra yapardi kabız olmayı engelliyo bağırsak hareketlerini hızlandırıyor. Birde gaz yapacak bakliyatlardan bir hafta kadar uzak durdum.Çok geçmiş olsun saat 5 56 ben yine sancım artmisbi şekilde uyandım rahat gazda çıkarmıyorum galiba buda rahatsız ediyor beni ne tavsiye edersiniz gaz sıkıntısı için
Nerde oldunuz miyom ameliyatını?Ben carsamba günü oldum daha yeni biliyorum ama daha önce 3 sezeryanim var 3 çocuğum var yanigirmisken bagladikta ama hiç birinde bu kadar uzun surmemisti korktum İzmir'in en iyi hastanelerinden birinde oldum epidural anestezi yaptı ama korse tak fln demedi varis çoraba okuyorum heryerde bundanda bahsetmedi biraz korktum sanirim
Arkadaşlar yeni açık miyom ameliyatı oldum bu gün 4 . Günüm ve ağrılar full devam ediyor ameliyat yeri sanki hala kesiliyo arveles ve parol sabah akşam aynı anda alıyorum ama 2 saat sonra tekrar ağrı devam ediyor benim gibi olan varmi
Nerde oldunuz miyom ameBenim 2. haftam. Bende açık ameliyat oldum. 2. miyom ameliyatim oldu. Kalkıp yatarken önce yana dönüp sonra kalkın. Direk karın kaslarini hareket ettirmeyince ağrı azalıyor. Benim ilk üç gün agrim oldu doktor 8 kat dikis atılıyor uçlara ağrı bundan demişti. Şimdi hiçbir sorunum kalmadı.
Nerde oldunuz ameliyatınızı açık mı anestezi şekliniz nasıldı ?Ben carsamba günü oldum daha yeni biliyorum ama daha önce 3 sezeryanim var 3 çocuğum var yanigirmisken bagladikta ama hiç birinde bu kadar uzun surmemisti korktum İzmir'in en iyi hastanelerinden birinde oldum epidural anestezi yaptı ama korse tak fln demedi varis çoraba okuyorum heryerde bundanda bahsetmedi biraz korktum sanirim
Neden 2 kez oldunuz ne sıklıkta tekrar etti ve rahmin neresinfeydi cevaplarsanız çok sevinirimGeçmiş olsun bende 2 kez oldum pansuman yaparken batikonu biraz fazla kullanın çok şiddetli olmuyor ama ağrı olması normal
2 yıl arayla tekrar etti rahim rahim duvarına yakın diNeden 2 kez oldunuz ne sıklıkta tekrar etti ve rahmin neresinfeydi cevaplarsanız çok sevinirim
Ben aldıracam miyomlarımı gebelik düşünüyorum tekrar ederse ne yaparım aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum2 yıl arayla tekrar etti rahim rahim duvarına yakın di
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?