• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Açık miyom ameliyatı

Minellllll

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2020
9
0
1
36
Arkadaşlar yeni açık miyom ameliyatı oldum bu gün 4 . Günüm ve ağrılar full devam ediyor ameliyat yeri sanki hala kesiliyo arveles ve parol sabah akşam aynı anda alıyorum ama 2 saat sonra tekrar ağrı devam ediyor benim gibi olan varmi

Geçmiş olsun bende 2 kez oldum pansuman yaparken batikonu biraz fazla kullanın çok şiddetli olmuyor ama ağrı olması normal

Korse kullanıyor musunuz. Bem ilk günden itibaren kullanmıştım hayatımı çok kolaylaştırdı. Hem istemsiz dokunmanızı azaltıyor hem de toparlayıp hareketi kolaylaştırıyor daha güvende hissettiriyor. Hava alan yün korseler var kalın olduğu için iyi destekliyor. Sıkıştırmayan tam bedeninize göre olanından kullanmanızı öneririm. Yüksek belli çamaşır şeklinde olanlar da fena değil doktor önermişti zaten ama ameliyatlıyken giyip çıkarmak zor olduğu için ben ilk günler onu kullanamadım.

Oturup kalkarken dikkat edin çok zorlamadan yavaş yavaş kalkın ayağa alt karın bölgesi olduğu için dikkatli olun
Kaç gün sürdü ağrınız teşekkürler
5. Günü ise gittim ağrım vardı ama okadar yüksek boyutta değildi ne kadar çabuk ayağa kalkarsanız iyileşme sureci daha kolay oluyor

Ben carsamba günü oldum daha yeni biliyorum ama daha önce 3 sezeryanim var 3 çocuğum var yani 😁girmisken bagladikta ama hiç birinde bu kadar uzun surmemisti korktum İzmir'in en iyi hastanelerinden birinde oldum epidural anestezi yaptı ama korse tak fln demedi varis çoraba okuyorum heryerde bundanda bahsetmedi biraz korktum sanirim

Ben carsamba günü oldum daha yeni biliyorum ama daha önce 3 sezeryanim var 3 çocuğum var yani 😁girmisken bagladikta ama hiç birinde bu kadar uzun surmemisti korktum İzmir'in en iyi hastanelerinden birinde oldum epidural anestezi yaptı ama korse tak fln demedi varis çoraba okuyorum heryerde bundanda bahsetmedi biraz korktum sanirim
Benim 2. haftam. Bende açık ameliyat oldum. 2. miyom ameliyatim oldu. Kalkıp yatarken önce yana dönüp sonra kalkın. Direk karın kaslarini hareket ettirmeyince ağrı azalıyor. Benim ilk üç gün agrim oldu doktor 8 kat dikis atılıyor uçlara ağrı bundan demişti. Şimdi hiçbir sorunum kalmadı.

Benim 2. haftam. Bende açık ameliyat oldum. 2. miyom ameliyatim oldu. Kalkıp yatarken önce yana dönüp sonra kalkın. Direk karın kaslarini hareket ettirmeyince ağrı azalıyor. Benim ilk üç gün agrim oldu doktor 8 kat dikis atılıyor uçlara ağrı bundan demişti. Şimdi hiçbir sorunum kalmadı.
Geçmiş olsun 2. Kez neden olmus

Çok geçmiş olsun saat 5 56 ben yine sancım artmisbi şekilde uyandım rahat gazda çıkarmıyorum galiba buda rahatsız ediyor beni ne tavsiye edersiniz gaz sıkıntısı için

Çok geçmiş olsun saat 5 56 ben yine sancım artmisbi şekilde uyandım rahat gazda çıkarmıyorum galiba buda rahatsız ediyor beni ne tavsiye edersiniz gaz sıkıntısı için
Size de çok geçmiş olsun. Kayısı kompostosu içtim ben ilk günden itibaren. Muhteşem rahatlatıyor. Annem abimin eşine de her doğumundan sonra yapardi kabız olmayı engelliyo bağırsak hareketlerini hızlandırıyor. Birde gaz yapacak bakliyatlardan bir hafta kadar uzak durdum.

Nerde oldunuz miyom ameliyatını?

Arkadaşlar yeni açık miyom ameliyatı oldum bu gün 4 . Günüm ve ağrılar full devam ediyor ameliyat yeri sanki hala kesiliyo arveles ve parol sabah akşam aynı anda alıyorum ama 2 saat sonra tekrar ağrı devam ediyor benim gibi olan varmi
Nerde oldunuz miyom ame
Nerde oldunuz ameliyatınızı açık mı anestezi şekliniz nasıldı ?

Merhaba kizlar bende aşılama olacakken doktor kontrolde küçuk bir miyomun var dedi ama bi sorun olmaz dedi miyom ameliyatı kolay bir şeymi acaba

Back