Açık miyom ameliyatı

bahar_kadxixr

Nirvana
Kayıtlı Üye
15 Mart 2008
282
149
628
Merhaba arkadaşlar.
Hatırlayanlar vardır. 65 gün önce miyom yüzünden ikizlerimi erken doğumla kaybetmiştim.

Haftaya pazartesi bu katil miyomlardan kurtulucam. Açık miyom ameliyatı olucam.
Bu ameliyati olan arkadaslar ne tavsiye edersiniz.
Hastanede ne yanima alim.
Ne yemim. Yada yiyim.nezaman iyilesirim.
Varmı bana destek olucak.

Merhaba.

Allah sabir versin.

2/3 pijema veya gecelik ne ile rahat edersen.
Ic camisiri
Terlik
Gerek olmaz ama ince bi yelek hirka
Corap havalar iyi ama nolur nolmaz
Havlu islak mendil
Birde gunluk hayatinda kullandigin kisisel onsuz yapamam dedigin bakim urunleri
Mesela krem.
Haa birde nazinin gececegi refakatci

Benim miyom ameliyatim biraz zor gecmisti ama ben arti kist ameliyati ayni anda oldum ve ikiside oldukca buyuktu. Agriyi agrikesici sak diye geciriyor ama ben cok kansizdim birde ameliyatta da minimumda olsa kaybedince cok kansiz kaldim o cok zorladi.
Mesela sezeryanim bi okdr rahatti cunku kan takmislardi ameliyatta.

Gecmis olsun tekrar alkah saglikla bevegini kucagina almayi nasip etsin

Merhaba öncelikle hiç endişelenme :) Benim çocuğum yok yeni denemye başladım 10 ay olduk açık ameliyat olalı. Bol pijama gecelik camasır vs. ben hep gecelik kullandım iyi oldu hastanede yoksa idrar kaçırmalar için olan pedden al iyi oluyor. Bolca gaz olacak rezene çayı al:) İyi bir refakatçi şart tabi, sezaryen gibi tuhaf bir durum oluyor :)

canım şimdiden geçmiş olsun bende 7 ay önce açık ameliyat oldum bende ameliyattan sonra ayaklarda terleme oldu o yüzden çorap al üşütmemek gerekiyor.hatta yolcu yastığı olsaydı uyumakta sıkıntı çekmezdim.çünkü sağa sola dönemedim.ilk 1 hafta biraz zor geçiyor ama günden güne iyileşiyorsun.elinden geldiği kadar ameliyattan sonra bol bol yürü canım.benim miyom sayım fazla olduğu için ameliyat sürem fazla idi tabi soğuk olunca sırtım her yanım tutuldu o yüzden yanıma vıcks almıştım.

Çok geçmiş olsun bende 7 aylık evliyim hamilelik şüphesi ile doktora gittim ultrason kontrolünde 9 cm lik miyomum çıktı doktor bebeği tam olarak göremedi haftaya bebeği ve keseyi tekrar kontrol ederiz dedi bukadar büyük bir miyomla hamileliği kesinlikle önermedigini ve hamileliği sonlandırmamız gerektiğini 1 ay sonrada açık ameliyat olmamı söyledi çok korkuyorum hepsi üst üste geldi ne yapacağımı bilmiyorum.

Öncelikle geçmiş olsun ameliyatı nerde oldunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…