• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Açık lise çocuk gelisimi okuyan varmı

22 ve 5 yillik evlisinn profilmde yazdigi gibi yasimm 2015 le 19 olmus oluyorum :) ben evde kaldim :))(:(
ben buraya ilk kayit olurken 1990 i isaretlenebiliyordu. degistiremedim bir turlu. normalde 1992 dogumluyum. :D
Yok canim evde kalmis olur mu daha yasin gencc.) ne kismetler geliiir gecer. Hayirlisina rastlarsin insallah.

Bende oyle dusunuyorum canim calismasamda ilerde bebegim olursa faydasi olur bilincli yetistiririm diye dusunuyorum... bi sorum olucak genel derslere nasil calistin cocuk gelsiimi disinda olan derslere
Kultur derslerinin kitaplarini okuldan veriyorlardi zaten onlari alip evde calisiyordum. sinifta ogle aralarinda calisiyordum. bir de kultur sinavlari olurken sabah 1. oturum ve 2. oturum sinavim olurdu. 2. oturum sinavini olduktan sonra onceki girdigim 1. oturumun sinav kitapcigini alirdim surekli. bir sonraki kultur sinavinda o sinav kitapcigindan cikmis sorulara calismis gibi oluyordum ve cogu cikiyordu. ve su anda mezun olmama ragmen hala sakliyorum hatira olarak .d

Back