- 2 Ekim 2014
- 125
- 19
- 18
- 28
- Konu Sahibi pembekurdele76
-
Arkadaşlarrrr aranizda varmiii
canim ben 06.06.2014 mezun oldum daha bu sene yeni .) bu arada 5 yillik evliyim. 3 yil once basladim. Evlenmeden once bu bolumde okuyordum. nisanlaninca biraktim. evlenince esim israr etti bitirmem icin ben de bi hirsla bitiriverdim. Sinif birincisiydim. Diploma notum ise 80,70 idi.Aa merhaba nasil gidiyor dersler zorlaniyormusun :)
Allah kolaylik versin az yastik oyuncak dikmedim. sozde acik liseydi ama oyuncak incik cincik cok yoruluyordum. hele sinavlarrrrr aman amannn .)))Bende varimm 11 deyim
siz kacinci siniftaydiniz?Aa merhaba nasil gidiyor dersler zorlaniyormusun :)
o kadar da gozun korkmasin yaw .)) sadece bu seneye nazaran bir sonraki sene cok yogun olacak o kadar cunku bir sonraki sene oyuncak yapimi program dersi planlari etkinlik hazirlama v.s.bunlarla gececek. nefes alacak zamaniniz kalmayabilir. gerci biz cumartesi pazar gidiyorduk sadece ama acik lise oldugumuz icindi. eger bi sorun olursa kafana takilan yardimci da olabilirim.11. Sinif cok zor diyorlarrr
aaa supermis ben de bursaliyim .)Nevsehir sen canim :)
ben 6 haziran 2014 mezunuyum ben de yeni mezun sayilirim .)Biz 12. Sinifi gormucez yani okula gitmicez haftada 2 gun gidiyoruz bizde cimartesi pazar ... oyuzdenn cok dersimiz olucakk .. bide kültür dersleride var 116 kredii nasil biterr bilmiyorum :) lise bittimi suan senin ?
aslinda dogruyu soylemek gerekirse bolumumle ilgili hicbir sey yapmiyorum .D zaten evliyim. bolumumun bana tek faydasi cocuguma olacak gibi gorunuyor. oyuncaga felan para vermeyecezHim yeni tabi :) ee simdi ne yapiyorsun bolumle ilgili canim yasin kac :)
bu arada yasim 22 . ve 5 yillik evliyim canim .)) sen kac yasin kacti?aslinda dogruyu soylemek gerekirse bolumumle ilgili hicbir sey yapmiyorum .D zaten evliyim. bolumumun bana tek faydasicocuguma olacak gibi gorunuyor. oyuncaga felan para vermeyecezo kadar . bir de bu ogrendigim bilgiler isiginda evladimi daha bilincli yetistirecegime inaniyorum. baska bir faydasi olur mu bilmem. bu kadar. :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?