sampuan umutsuz vaka... Kayıtlı Üye 8 Ekim 2008 1.451 6 158 40 Bursa 20 Eylül 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi sampuan #21 Summer .!.: saçının renginin açıldığına sevindim yavaş yavaş istediğin rengi elde edersin tabi ki Genişletmek için tıkla... tşk ederim evet inş istediğim renge ulaşıcam ilgin ve cvbların için tşkler ayrıca
Summer .!.: saçının renginin açıldığına sevindim yavaş yavaş istediğin rengi elde edersin tabi ki Genişletmek için tıkla... tşk ederim evet inş istediğim renge ulaşıcam ilgin ve cvbların için tşkler ayrıca
shady Meşfik.. tek ayak cezası Kayıtlı Üye 3 Temmuz 2011 867 285 123 8 Şubat 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi sampuan #22 canım benim saçlarımda kumral ben balyajlı saçı çok seviyorum o yüzden garnier açık küllü sarı attırıyorum aralara ve açık bal sarısı oluyo çok hoş bi renk gerçekten onuda deneyebilirsin
canım benim saçlarımda kumral ben balyajlı saçı çok seviyorum o yüzden garnier açık küllü sarı attırıyorum aralara ve açık bal sarısı oluyo çok hoş bi renk gerçekten onuda deneyebilirsin