• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama açık karamelle açık küllü kumralı karıştıracağım

hazal_diren

lafa bakarım laf mı diye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2008
4.086
614
448
merhaba. saçımın rengi şu an böyle:
$saçım.jpg

elimde şu an koleston naturals açık küllü kumral (8.1) ve palette natural colors açık karamel (7.5) var. saç diplerim geldiği için boyayacağım. açık karamelde turunculuk olduğu için (zaten şu anki saçımda da var) 8.1le karıştırayım dedim...sizce ne kadar başarılı olur turunculuğun azalmasında? (tamamen kapatacağını sanmıyordum da, azalsa yeter)
$palette naturals 7.5 aöık karamel.jpg $koleston naturals 8.1 açık küllü kumral.jpg

ben koleston 8.1 ile palette kahve köpüğünü karıştırdım çok güzel oldu. bu da ona yakın olur. bence güzel olur. benim zemin rengim açıktı.

Saçının rengi çok güzelmiş hiç riske edip değişmesen devam etsen o renkten çok daha hoş olur bana göre.Ya da kuaförde yaptırsan bu işlemi.Çünkü saç bu riske atmamak lazım.

Saçının rengi çok güzelmiş hiç riske edip değişmesen devam etsen o renkten çok daha hoş olur bana göre.Ya da kuaförde yaptırsan bu işlemi.Çünkü saç bu riske atmamak lazım.

canım doğru söylüyosun, fakat saçımda dorelik-bakırlık olduğundan tel tel parlıyor, böyle sanki simli gibi.:1: fotoda tam belli olmamış. o parlama biraz azalsın yani turunculuk azalsın istiyorum...kuaföre gitmek istemiyorum açıkçası, çünkü tanıdığım bildiğim bir kuaför yok, güvenemiyorum...

kızlar boyadım saçımı şimdi bekliyorum bakalım ne çıkacak? :8: yalnız açık küllü kumralın tamamını katamadım, 3/4ünü kattım. neden diye sorarsanız tüpü sıkarken sonlara doğru koyu bir renk çıktı böyle sanki metal gibi bişey...önceden hiç böyle bişey görmemiştim. emin olamadım bozuktur o kısmı falan diye, o nedenle o kısmı attım....

kızlar boyadım saçımı şimdi bekliyorum bakalım ne çıkacak? :8: yalnız açık küllü kumralın tamamını katamadım, 3/4ünü kattım. neden diye sorarsanız tüpü sıkarken sonlara doğru koyu bir renk çıktı böyle sanki metal gibi bişey...önceden hiç böyle bişey görmemiştim. emin olamadım bozuktur o kısmı falan diye, o nedenle o kısmı attım....

hadi bakalım çekersin fotoyu inş güzel tutar;)

hadi bakalım çekersin fotoyu inş güzel tutar;)

kızlar boyadım. ağırlıkla karamel tutmuş gibi görünüyor. pek bi küllülük yok sanki. gerçi saçlarım şu an ıslak, kuruyunca daha bi belli olur. yarın gün ışığında fotoğraf çekip koyacağım. yalnız nasıl yoruldum anlatamam. ilk kez kendi saçımı kendim boyadım, önceden annem boyardı. saçım uzun olduğundan çok yorucu oldu...bir daha tek başıma boyamam valla, hele bu sıcaklarda :63:

kızlar bana yardım eder misiniz lütfen kahverengi saçımı koyu küllü sarıya boyadım saçım turuncu oldu. Adını feriha koydumdaki hande gibi oldu aynıı :( nolur yardım edin kızlar kahverengine hangi boyayla boyarsam dönerim :( sabah boya almaya gidicem :(( $42206.jpg bu renkti saçım $ceyda-ates-8.jpg şimdi de bu renk :( nasıl eski haline döner nolur yardımcı olun :(:(

kızlar bana yardım eder misiniz lütfen kahverengi saçımı koyu küllü sarıya boyadım saçım turuncu oldu. Adını feriha koydumdaki hande gibi oldu aynıı :( nolur yardım edin kızlar kahverengine hangi boyayla boyarsam dönerim :( sabah boya almaya gidicem :((Eki Görüntüle 221191 bu renkti saçım Eki Görüntüle 221193 şimdi de bu renk :( nasıl eski haline döner nolur yardımcı olun :(:(

yeni konu açarsan daha iyi olur...

kızlar saçlarım kuruyunca ve gün ışığında rengi daha belli oldu. eskisine göre çok daha doğal bir renk. 1 ton koyulaşmış gibi duruyor. saçlarım ıslakken hiç küllülük yok gibi demiştim ama şu an biraz olduğu görülüyor. turunculuklar tamamen gitmedi ilk boyama olduğu için, ama azaldı bayağı. çok tatlı bir renk oldu. kesinlikle tavsiye edebileceğim bir karışım :) palette natural açık karamel tek başına boyanınca (birkaç ay önce boyamıştım) yoğun turuncu parlayan bir renk oluyordu. koleston açık küllü kumralla boyayınca yumuşattı turunculuğu. fotoları koyuyorum (farklı açılardan pencere önünde çektim, o nedenle bazılarında sanki hiç turunculuk yokmuş gibi yani kumral, bazılarında turunculuk var gibi çıkmış):

$100_7735.jpg
$100_7741.jpg
$100_7744sfbg.jpg

Eklentiler

• $100_7745grhtjy.jpg
    $100_7745grhtjy.jpg
    44,1 KB · Görüntüleme: 588
  • $100_7749.jpg
    $100_7749.jpg
    71,6 KB · Görüntüleme: 619
Canım sadece açık karamel yaptığın zamanki saç rengin varsa koyabilirmisin bende açık karamelle altın sarısını karıştırmayı düşünüyorumda ışıltılı canlı bi renk olması için.. açık karamel soft bi renk diyorlar daha canlı istiyorum ben foto varsa koyarmısın fikir olsun banada :34:

Eki Görüntüle 221034

elimde şu an koleston naturals açık küllü kumral (8.1) ve palette natural colors açık karamel (7.5) var. saç diplerim geldiği için boyayacağım. açık karamelde turunculuk olduğu için (zaten şu anki saçımda da var) 8.1le karıştırayım dedim...sizce ne kadar başarılı olur turunculuğun azalmasında? (tamamen kapatacağını sanmıyordum da, azalsa yeter)

burdaki renk çok hoşmuş. bunu nasıl elde etmiştin peki? ben seviyorum bu tonları. :21:

Eki Görüntüle 221034

burdaki renk çok hoşmuş. bunu nasıl elde etmiştin peki? ben seviyorum bu tonları. :21:

şöyle diyeyim: loreal recital preference 8.34e boyamıştım önce. çok parlak ve turuncu bir renk olmuştu. bakırlığı çok yoğundu. belki bakırlık gider diye garnier 9.0 sarıya boyadım ama bişey değişmedi. sadece ton açıldı...en son da turunculuk gitsin diye loreal excellence 8.1e boyamıştım. fotodaki hali 8.1e boyandıktan sonraki hali. bak eğer bu tonları seviyorsan, recital preference 8.34ü boyadığım zamanki bir fotoyu yükleyeyim. palette naturals 7.5 açık karamelden daha da yoğun bir bakırlık içerir 8.34...
$8-34 a.jpg $8-34.jpg :

Canım sadece açık karamel yaptığın zamanki saç rengin varsa koyabilirmisin bende açık karamelle altın sarısını karıştırmayı düşünüyorumda ışıltılı canlı bi renk olması için.. açık karamel soft bi renk diyorlar daha canlı istiyorum ben foto varsa koyarmısın fikir olsun banada :34:

canım şöyle bir foto buldum...umarım yardımcı olur.
$açık karamel.jpg

Back