Balkonda bile içilen sigaraya karışan cumhurbaşkanına sahip bir ülkeyiz
Bu yasaklar devede kulak yani
Çok geçmiş olsun sizede.Ben ağır alerji hastasıyım komşum balkonda sigara içiyor ve bana gelen dumandan nefes alamıyorum saatlerce öksürüyorum her yerde yasak olsun istiyorum ben muzdarip olduğum için böyle düşünüyorum ben temiz hava solumak zorundayım ama onlar sigara içmek zorunda değiller Allah kurtarsın onları da bu illetten.
Ben ağır alerji hastasıyım komşum balkonda sigara içiyor ve bana gelen dumandan nefes alamıyorum saatlerce öksürüyorum her yerde yasak olsun istiyorum ben muzdarip olduğum için böyle düşünüyorum ben temiz hava solumak zorundayım ama onlar sigara içmek zorunda değiller Allah kurtarsın onları da bu illetten.
Dikkate alınması halinde toplumun hareketini, refahını kısıtlayacak çok sayıda farklı alerji, hastalık türü var.Ben ağır alerji hastasıyım komşum balkonda sigara içiyor ve bana gelen dumandan nefes alamıyorum saatlerce öksürüyorum her yerde yasak olsun istiyorum ben muzdarip olduğum için böyle düşünüyorum ben temiz hava solumak zorundayım ama onlar sigara içmek zorunda değiller Allah kurtarsın onları da bu illetten.
Dikkate alınması halinde toplumun hareketini, refahını kısıtlayacak çok sayıda farklı alerji, hastalık türü var.
Mesela bir tanıdığım çam ağacına değmesi halinde hastanelik oluyor.
Oysa devlet neredeyse her boş alana bu ağaçtan dikiyor.
Ki, olması gerekende budur.
Böyle istisnai durumlar için insanları sınırlandırmak yerine, kişi örneğin balkona çıkmaz ya da ağaçlardan uzak durur.
Değil mi? Olması gereken budur.
Insan kanser olup olmek istiyorsa kime ne...Aman ne komik bunu nasıl kıyas edersiniz onunla dört yüz çeşit zehir var kanser koah gibi hastalıkların bire bir sebebi bu durumdan milyonlarca insan muzdarip illa başınıza gelmesi gerekmiyor hele bir gelsin herkesten çok feryat figan edersin.
İçmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeHaberin başlığını okuyunca kükreyecektim ki vazgeçtimçocuk parkı, okul bahçesi vb yerlerde zaten içmiyorum, sorun yok.
Cafeler, çay bahçeleri gibi mekanlarda da bakanlıktan hızlı çıktı mekan sahipleri, zaten sigaralı-sigarasız yerleri ayırmışlardı.
Plajda da ben tenha yerleri tercih ediyorumkalabalık plajlarda akrabalık ilişkileri kurmamak için cebelleşirken sigara içmek aklıma dahi gelmediğinden, sakin koylarda oralar buralar hep bizim oluyor, yak bir sigara modunda güneşlenmek daha keyifli
Ben ağır alerji hastasıyım komşum balkonda sigara içiyor ve bana gelen dumandan nefes alamıyorum saatlerce öksürüyorum her yerde yasak olsun istiyorum ben muzdarip olduğum için böyle düşünüyorum ben temiz hava solumak zorundayım ama onlar sigara içmek zorunda değiller Allah kurtarsın onları da bu illetten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?