• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

açık gözenekler ve siyah nokta

Beyazmelekugu

Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2013
107
8
16
35
Eskişehir
gözeneklerim çok açık cilt bakımına gidiyorum siyah noktalarımı temizletiyorum. hele onları temizlettikten sonra gözeneklerim iyice açılıyor. çilt bakım uzmanım genetik bu vs dedi ama ben pek inanmadım açıkçası. hiç bildiğiniz bir yöntem var mı lazer gibi ya da çok iyi olan gerçekten sıkılaştıran bir ürün.

canım lazer dedin ama lazeri uygulamanı tavsye etmem tamam belki iyi sonuç veriyordur ama ben yapmazdım açıkçası. cilt lekelerini sabah akşam temmiz yüzüne elma sirkesiyle tonik yaparsan işe yarayabilir hm daha sağlıklıdır tabi bir de toniğin işe yarayıp yaramaması yüz tipine bağlı :54:

Son düzenleme:
canım lazer dedin ama lazeri uygulamanı tavsye etmem tamam belki iyi sonuç veriyordur ama ben yapmazdım açıkçası. cilt lekelerini sabah akşam temmiz yüzüne elma sirkesiyle tonik yaparsan işe yarayabilir hm daha sağlıklıdır tabi bir de toniğin işe yarayıp yaramaması yüz tipine bağlı :54:

Peki canim senin kullandigin onerebilecegin bi tonik var mi

gözeneklerim çok açık cilt bakımına gidiyorum siyah noktalarımı temizletiyorum. hele onları temizlettikten sonra gözeneklerim iyice açılıyor. çilt bakım uzmanım genetik bu vs dedi ama ben pek inanmadım açıkçası. hiç bildiğiniz bir yöntem var mı lazer gibi ya da çok iyi olan gerçekten sıkılaştıran bir ürün.

İbrahim Saraçoğlu'ndan duyduğuma göre bol bol mısır ürünleri tüketin, mısır yiyin diyor gözenekleri kapatıyormuş.

:50:ben de aynı seylerı duydum canım..ne olacak bılmıyorum ama sanırım lımon ıyı gelıyormus

lazer flan değilde sabahları bi küp buz gezdir yüzünde. ayrıca doğal peeling yap ki önce yüzün temizlensin. elma sirkesi ve ya gülsuyu da yardımcı olur sana.:1:

Back
X