Açık Endometriozis Ameliyatı..tecrübe..fiyat..doktor..hastane ?

_MedceziR_ şuan senin durumunda olmayı isterdim, bu ameliyat ile rahim ve yumurtalık alınması korkusuyla nasıl baş ettin, ben 36 yaşındayım, çocuğum yok ve çocuğum olmuyor diye gitmiş olduğum bundan önceki dr un yanlış yaklaşımı ile 6 ay içinde bu hastalığım oldu, yanlış dr tercih ettiğim için..
nur topu gibi kistlerim oldu eski dr um sayesinde, sen kötü huylu çıkma ihtimaliyle nasıl baş ettin.ben uyku uyuyamıyorum..çok korkuyorum.çocuğum yok..olsun çok istiyorum.

Kolay basedemedim :) bol bol dua..ben de 35 yasındayım..cocugum yok, artık dusunmuyorum da zaten..kendi saglıgım cok daha onemli..senin de oyle..yapılması gereken neyse o yapılacak canım..ölümden baska her seye care var..

Ca makerlarım normaldi benim ama devamlı o sıvı artıyordu iste..tanı konulamadı bir turlu..persembe gunu ca markerlerı tekrarlanacak, yine mr cekilecek..bakalım, hakkımızda hayırlısı olsun..

_MedceziR_ sağlıklı olman en önemlisi, ben de dr umun açıklamsında şok a girdim, yıkıldım, dr um senin sağlığın önemli dedi, seni kurtarmamız gerekiyor, halen şoktayım, halen inanmata zorlanıyorum, Allah hakkımzda hayırlısını versin, şifa versin, umarım en kısa süre de sağlıklı ve kalite zaman geçirebileceğimiz zamanlar bizim olur, benim en büyük sıkıntım ağrılarım.Umarım sen de sağlığına kavuşursun, lütfen gelişmelerden haberder et, mesaj yoluyla da olsa tanıştığımıza memnun oldum :)

2014 yılında yapılmış bir gönderiye bilgi amaçlı link gönderdim, ardından benim le aynı operasyonu geçirmiş sen mesaj attın, umarım bu bir işaretdir, benim de ameliyatım başarılı geçer :)

İnsallah canım, amin..sen de haberdar et beni mutlaka..cok cok gecmis olsun simdiden..gonlunu ferah tut..

:) sağol..benim için dua edersen sevinirim .görüşürüz

Merhaba, hamdolsun daha iyiyim ..o zor ağrılı sancılı işkence günler bitti şükür.ameliyatım çok çok zor geçti..ölümden döndüm.şimdi kontroller ve topsrlanma sürecindeyim.artık yemek yiyebiliyorum.tuvalet e çıkabilitorum ve karnım hiçbağrımıyor.çok şükür..duslar kabul oldu..sana desteğin için çok teşekkür ederim.Allah bin kete razı olsun.İnşallah bebeğine sağlıkla kavuşursun.Sen nasılsın arkadasım.bebiş nasıl?

Gecmis olsun. Bende bu hastaliktan ameliyat oldum. Benimki kapali ameliyatti.10 cm di kistle.sonrasinda 1 yil menapoza girdim. Doktorum cocuk dogurmak yada ilac kullanmak hangisini istersin dedi. Bekar oldugum icin ilac kullandim. O gunden sonra evleneyim dedim 4 sene gecti birsuru hayal kirikliklari yasadim. ilac kullanmayida biraktim. Allah yardimcimiz olsun insallah. Insallah sizde iyilesirsiniz bir an ince.

Canim gecmiş olsun . İyi olmana sevindim . İnşallah bundan sonra güzel haberlerini duyariZ

Merhaba Ekim2015. Cok gecmis olsun. Ben de endometriozis hastasıyım. Daha yeni laparoskopi ile tüpümün birisi alındı. Çok fazla yapisiklik varmış karın içinde. Bağırsaklar, rahim, yumurtalik ve karın duvarı yapismis. Doktor yeniden tekrarlayacagi için açmadık dedi hatta daha da kötü olabilir diye dokunmadik yapışıklıklara dedi. İki ay sonra tüp bebek denemeyi önerdi. Fakat ben en çok endometriozis ve adet dönemi agrilarina kafayı takıyorum. Açık ameliyatla tüm odakları temizlemeleri gerekirmis gibi geliyor. Senin açık ameliyatını kim yaptı ve su an durumun nasıl? Ben Aret kamar'da ameliyat oldum. Ama iyi bir endometriozis ve ayni zamanda tup bebek uzmanı arıyorum. Yücel Karaman'a gidip gitmemekte kararsızim. Laparoskopi yapıyor genelde galiba. Açık ameliyat konusunda ona danistin mi sen acaba?

E Ekim2015 Merhaba Ekim2015. Cok gecmis olsun. Ben de endometriozis hastasıyım. Daha yeni laparoskopi ile tüpümün birisi alındı. Çok fazla yapisiklik varmış karın içinde. Bağırsaklar, rahim, yumurtalik ve karın duvarı yapismis. Doktor yeniden tekrarlayacagi için açmadık dedi hatta daha da kötü olabilir diye dokunmadikyapışıklıklara dedi. İki ay sonra tüp bebek denemeyi önerdi. Fakat ben en çok endometriozis ve adet dönemi agrilarina kafayı takıyorum. Açık ameliyatla tüm odakları temizlemeleri gerekirmis gibi geliyor. Senin açık ameliyatını kim yaptı ve su an durumun nasıl? Ben Aret kamar'da ameliyat oldum. Ama iyi bir endometriozis ve ayni zamanda tup bebek uzmanı arıyorum. Yücel Karaman'a gidipgitmemekte kararsızim. Laparoskopi yapıyor genelde galiba. Açık ameliyatkonusunda ona danistin mi sen acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…