_neseli_uzun canım cevabın için çok teşekkürler.
Benim Dr um resmen dediğin gibi deneme yaptı üzerimde.Ağrılarımı defalarca anlattım.Adım adım ağrılarım arttı ve hergün daha da hayatım karardı.Bunları söylediğimde dikkate almadı.Tüp bebek dedi durdu.Defalarca ultrsanda baktı.Bana ne istiyorsa nu söyledi.Ben bunu yeni idrakettim.En son Fatih Şendağa gittim artık.2 adet dikkate alınmayacak kistim var iken, yumurtalıkların üzüm salkımı gibi olmuş, sayılamayacak kadar çok irili ufaklı kist var dedi, tüplerim tıkalıydı fakat rahatsızlığım olmuyordu, daha evvel ki doktorun tedavisinden sonra yumurtalık ve rahimde yanmalar olmaya başladı, doktor sağ tüpünde sıvı ve şişlik var dedi.Kendimi zor tutuyorum, o adamın muayaenesini gidip hesap sormamak için...önceki doktoruma bir kez aşılama ve tüp bebek yaptırdık, biz doktora güvendik, bizi tüp bebeğe o yönlendirdi, kistin var normal hamile kalman zor dedi, bir sürü test yaptı, her hafta ulstranla bakmasını istedim, ilaçları kullanmaya başalyınca dayanılmaz ağrılarım başladı, dikkate almadı, devam etti, devam ettikçe ağrılar arttı, manevi olarak yıpranmaya fırsatım olmadı ağrı çekmekten.Ağrılarım geçsin diyorum artık, çocuk için yola devam ettim, sağlığımdan oldum.Şimdi önüme bakıyorum artık, ama bu laporoskopiden çok korkuyorum, sol yumurtalığım çok şiş ve büyük ve aşırı ağrı oluyor. Dr um ameliyat sırasında ne yapılacağına karar veriliyor, kesin bişey söyleyemem dedi, ama eğer sıvı birikmesi var ise tüpünü almamız gerekirdedi.Sol yumurtalığı şiş ama neden bilemeyiz ameliyat ile göreceğiz dedi.Ameliyat olmak sıkıntı değil.Şifa olacaksa olurum, ama sonrasında tekrarlar diye endişeliyim, Dr um dedi ki, istersen öncesinde yumurta toplama yapıp dondurma yaparız dedi, karar veremiyorum, bu ağrılarla ilaca devam edersem yumurtalığım patlar artık.