Ben 8 ay once amaliyat oldum iki yumurtaliktan da benim fiyat 450 idi. Ozel hastanelere gore fiyat degisebiliyor.bekar oldugum ve bu hastalik tekrarlama riski yuksek oldugu icin ay menepoz tedavisi gordum. Simdi ise dogum kontrol hapi kullaniyorum. bakalim zamam ne gosterecekmerhaba arkadaşlar ,
1,5 yıllık evliyim henüz çocuk düşünmüyorken bazı tahliller yaptırdık ve amh hormonumun 0,15 olduğunu öğrendim artı olarak 4 senedir kist prblemim vardı ..dün prof.kullaniyorum dansuk ta muayene oldum bezmialem vakıf üvi. de.
bana kistimin 7,5 cm old. söyledi
kesinlikle ameliyat olacaksın dedi.
üstelik açık ameliyat olacaksın ve zorlu geçecek çünkü yapışık dedi ..
sizlerden ricam bu ameliyatı geçirmiş olanlar tecrübelerini paylaşabilirlermi ?
özel devlet farketmez dokor ve fiyat bilgiside verebilirseniz çok memnun olurum ..
ve ameliyat sonrası neler oldu ...
çok korkuyorum ..
bebek konusunda problem yaşarmıyım sonrasında ne olur ?
iyileşme süreci nedir .?
Ben 8 ay once amaliyat oldum iki yumurtaliktan da benim fiyat 450 idi. Ozel hastanelere gore fiyat degisebiliyor.bekar oldugum ve bu hastalik tekrarlama riski yuksek oldugu icin ay menepoz tedavisi gordum. Simdi ise dogum kontrol hapi kullaniyorum. bakalim zamam ne gosterecek
Yok canim samsun da. Sogan kuru diyorlar bi onu dene senin kistinin yok olma sansi var mi.benim yoktu mecbura kaldim amaliyat oldum. İyi doktor bul kendine fiyati da uygun olsun .merhaba canım nerede oturuyorsun ? bu fiyat istanbul damı verioktor 3 sene önce yine alalım demişti ve o zamnm 1750 lira demişti ameliyat için ..
merhaba arkadaşlar ,
1,5 yıllık evliyim henüz çocuk düşünmüyorken bazı tahliller yaptırdık ve amh hormonumun 0,15 olduğunu öğrendim artı olarak 4 senedir kist prblemim vardı ..dün prof. dr ramazan dansuk ta muayene oldum bezmialem vakıf üvi. de.
özel devlet farketmez dokor ve fiyat bilgiside verebilirseniz çok memnun olurum ..
çok korkuyorum ..
iyileşme süreci nedir .?
merhaba arkadaşlar ,
1,5 yıllık evliyim henüz çocuk düşünmüyorken bazı tahliller yaptırdık ve amh hormonumun 0,15 olduğunu öğrendim artı olarak 4 senedir kist prblemim vardı ..dün prof. dr ramazan dansuk ta muayene oldum bezmialem vakıf üvi. de.
çok korkuyorum ..
iyileşme süreci nedir .?
_MedceziR_ merhaba,
Az evvel sana mesaj atmak için profilen tıkladım ve İzmir...nasıl sevindim anlatamam,
anlatmış olduğun açık ameliyat bana da uygulanacak, doktorum kistimiz büyük olması ve yaygın olması nedeniyle açık ameliyat tavsiye etti, bir de ameliyat sırasında patoloji yapılarak riskli durum olursa, rahim yumurtalık alma olabilir dedi, ben kötü huylu olacağına ihtimal vermiyorum, saece yumurtalık çok zarar görecek diye endişeliyim, kistlerim sayısı çok, ve sağ overdeki 12 cm kadar...senin dr kimdi çok merak içindeyim,
hangi hastanede oldun ameliyatını, dr un kimdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?