merhaba 04-02-2010 tarıhınde acık kıs amelıyatı oldum sol yumurtalıkla beraber yaklasık orta boy bır kavun buyuklugunde kıst aldıgını soyledım dr um acık amelıyat oldugum ıcın ve kıstın tekrarlamaması ıcın ( ama yumurtalık tamaman alındı nasıl tekrarlıyacak anlamadım ) bana 1 yıl menepoz ıgnesı vermek ıstyor 1 yıl boyunca 3 ayda bır vurulucam ve bıttıkden sonra hamıle kalmak ıcın ugrasıcakmısım
ama bn bu ıgneden olmak ıstemıyorum ve hemen hamıle kalmak ıstyorum
bana ne onerırısınz lutfen acıl yardım edın acık kıst anelıyatından sonra enerken ne zaman hamıle kalmalıyım kısa surede hamıle kalırsam mesela amelıyattan 3 ay 4 ay sonra ne gıbı zorluklar yasarım
acelemdekı sebep yasım 32 ve sadece sag yumurtalıgım var tek yumurtalıkla ısım zor gıbı gelıyor bana .....
patolojı sonuclarım temız ve sag tupumde acık bırde ne kadar sure sonra cınsel ılskıye gırmelıyım 1 ay oldu amelıyat olalı
sımdıden cok tesekkurler sayın hocam ....
ama bn bu ıgneden olmak ıstemıyorum ve hemen hamıle kalmak ıstyorum
bana ne onerırısınz lutfen acıl yardım edın acık kıst anelıyatından sonra enerken ne zaman hamıle kalmalıyım kısa surede hamıle kalırsam mesela amelıyattan 3 ay 4 ay sonra ne gıbı zorluklar yasarım
acelemdekı sebep yasım 32 ve sadece sag yumurtalıgım var tek yumurtalıkla ısım zor gıbı gelıyor bana .....
patolojı sonuclarım temız ve sag tupumde acık bırde ne kadar sure sonra cınsel ılskıye gırmelıyım 1 ay oldu amelıyat olalı
sımdıden cok tesekkurler sayın hocam ....