süreç çok uzadı önceleri kafam rahattı hayırlısı diyordum zaman diyordum ama artık bunlar da teselli etmiyor dua edin lutfen bana ihtiyacım var desteğiniz için teşekkürlerZamanı varmış daha öyle düşün tatlım bak vücudunu da çok hırpalamışsın. Önce senin vücudun bi düzene girsin.
İnşallah en kısa zamanda güzel haber alırsın bu konuda.süreç çok uzadı önceleri kafam rahattı hayırlısı diyordum zaman diyordum ama artık bunlar da teselli etmiyor dua edin lutfen bana ihtiyacım var desteğiniz için teşekkürler
yazdıkların için teşekkür ederim umut oluosunuz bana peki bu süreçte tedavi gördün mü ne yaptın da hamile kaldın zamana mi bıraktın düşünmedin mi fikir verin banaBenimde cikolata kistlerim var hatta iclerindr kanser hucreleri var kanda kanser orani artinca ameliyat oluyorum 5 kere oldum 19 yasindan beri doktorlar hamile kalamazsin bu kistler ve ameliyatlar tikaniklik yapar hamile kalma oranin yuzde 2 dedi ama 2 cocugum var diger problemlerin bende yok belki onlarinda etkisi vardir ama kist ameliyatindan sonra hemen hamile kalmayi bekleme en az 6 ay kendini toplasin yumurtaliklarin sen yine denemeye devam et tabi ama umutsuzluga kapilma benim 3.5 yil olmadi sonra tup bebek icin rahim filmi cekilmeye gittigim gun hamile oldugumu ogrendim digeri kendiliginden oldu
Ne kadar kafana takarsan o kadar olmuyor biraz rahat birak kendini nasil olsa olur cocugun
canım dua edin bana sizleri görünce mutlu oluyorum inşallah ben de bu duyguyu tasarım sağlıkla kucağına almak nasip olsunCanım bende kist ten ameliyat oldum ama benimki kapalı ameliyattı şu anda 8 haftalık hamileyim hamile kalmadan kontürele giitim ameliyat olan yumurtalıyım hiç çalışmıyor dedi Dr tek yumurtaylada kalırsın dedi ilk ayda hamile kalmışın dert etme olur inşallah
Hayir hic tedavi gormedim oluruna biraktim zamana yaydim sadece takvimi takip ettim yumurtlama donemlerini kacirmadim olursa olur olmazsada Allah vermiyor demekki vardir bir bildigi dedim aylar gecti doktora gittim yeniden kist cikmisti cunku bi rahim filmi cekelim yarin tikanikliklarini gorelim dedi rahim filmi cekilecegim sabah hamile oldugumu ogrendimyazdıkların için teşekkür ederim umut oluosunuz bana peki bu süreçte tedavi gördün mü ne yaptın da hamile kaldın zamana mi bıraktın düşünmedin mi fikir verin bana
bu dediğinizi uygulıcam bu ay adetim yeni bitti kendimi rahat birakicam sonuç alırsam mutlaka yazarım zaten yaza doğru olmazsa tüp bebeğe baslicaz o yüzden ertelemisim gibi düşünüp ona göre davranacağım çok teşekkür ederim size:)Hayir hic tedavi gormedim oluruna biraktim zamana yaydim sadece takvimi takip ettim yumurtlama donemlerini kacirmadim olursa olur olmazsada Allah vermiyor demekki vardir bir bildigi dedim aylar gecti doktora gittim yeniden kist cikmisti cunku bi rahim filmi cekelim yarin tikanikliklarini gorelim dedi rahim filmi cekilecegim sabah hamile oldugumu ogrendim
İnsanin elinde degildir tabi dusunmemek ama ne zaman biseyi cok istesek cok ustune gitsek o dahada kaciyor bizden bence biraz vucudunuza psikolojinize musade edin rahatlatin kendinizi siz yine korunmayin tabi ama cocuk konusunu bir sure ertelemis gibi hissedin kendinizi ben eminim olucaktir
Rica ederim keyfine bak biraz gez tozbu dediğinizi uygulıcam bu ay adetim yeni bitti kendimi rahat birakicam sonuç alırsam mutlaka yazarım zaten yaza doğru olmazsa tüp bebeğe baslicaz o yüzden ertelemisim gibi düşünüp ona göre davranacağım çok teşekkür ederim size:)
Ççzmdmdbu konuyu umutsuzca actigim gunu o gun ki aciyla hatirladim cok sukur rabbim bana da nasip etti suan ki hissiyatimi mumkun degil anlatamam su asamaya bile gelmek ruya gibiydi simdi icimde kucuk bi fasulyem var bebegim benimle umarim kucağıma almak nasip olur umudu tukenenlere umut olsun tukendim artik dedigim anda geldi bebegim :)
Çok sevindim sizin adınıza,size özel şeyler sorabilir miyim acaba bu kis ameliyatı ile ilgili?Ççzmdmd
mesajini yeni gordum tabiki sorabilitsin dilersen ozelden mesaj at banaÇok sevindim sizin adınıza,size özel şeyler sorabilir miyim acaba bu kis ameliyatı ile ilgili?
bu konuyu umutsuzca actigim gunu o gun ki aciyla hatirladim cok sukur rabbim bana da nasip etti suan ki hissiyatimi mumkun degil anlatamam su asamaya bile gelmek ruya gibiydi simdi icimde kucuk bi fasulyem var bebegim benimle umarim kucağıma almak nasip olur umudu tukenenlere umut olsun tukendim artik dedigim anda geldi bebegim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?