açık cikolata kisti ameliyati sonrasi

svai5

cok sukur oglum benimle..
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2014
546
551
208
merhabalar uzuuuun zamandır bebeğim olsun die çabalıyorum ama hiç bir şekilde hamile kalamadım önce sol tupum tikaliydi ondandır denildi açıldı olmadı aşılama yapalım olur denildi olmadı akışına bıraktım olursa olur deyip 6 ay doktora gitmedim olmadı sonra tesadüf tiroidim de nodul ler olduğu ortaya çıktı o da etkiler denildi tiroidim alındı yine olmadı tamam hormon takviyesi alıyorum zamanla oturacak olacak dedim olmadı aşırı sanciyla hastaneye gittim cikolata kisti olduğu ve ameliyat olmam gerektiği söylendi aralıkta açık ameliyat oldum doktor bundan sonrası kesin olur dedi ameliyattan sonraki süreçte günlerimde birlikte oldum yine olmadı ilk ay daha belki çok acele ediyorum ama artık ne sabrım kaldı ne de umudum... bunları uzun uzun yazdım çünkü artık kimseyle bu durumu paylaşamaz haldeyim lütfen bana umut olacak benzer durumlu arkadaşlarım yazın siz neler yaşadınız ne yaptınız da hamile kaldınız bana bir umut verin ki yine sabırla bekleyeyim çok yoruldum çaresiz hissediyorum çevremde herkes ya hamile ya bebeklerini doğurmuş bense uzaktan onları seyrederek halime açıyorum 4 yıldır bekliyorum... yardımınız için teşekkür ederim şimdiden

Zamanı varmış daha öyle düşün tatlım bak vücudunu da çok hırpalamışsın. Önce senin vücudun bi düzene girsin.

Zamanı varmış daha öyle düşün tatlım bak vücudunu da çok hırpalamışsın. Önce senin vücudun bi düzene girsin.
süreç çok uzadı önceleri kafam rahattı hayırlısı diyordum zaman diyordum ama artık bunlar da teselli etmiyor dua edin lutfen bana ihtiyacım var desteğiniz için teşekkürler

süreç çok uzadı önceleri kafam rahattı hayırlısı diyordum zaman diyordum ama artık bunlar da teselli etmiyor dua edin lutfen bana ihtiyacım var desteğiniz için teşekkürler
İnşallah en kısa zamanda güzel haber alırsın bu konuda.

Benimde cikolata kistlerim var hatta iclerindr kanser hucreleri var kanda kanser orani artinca ameliyat oluyorum 5 kere oldum 19 yasindan beri doktorlar hamile kalamazsin bu kistler ve ameliyatlar tikaniklik yapar hamile kalma oranin yuzde 2 dedi ama 2 cocugum var diger problemlerin bende yok belki onlarinda etkisi vardir ama kist ameliyatindan sonra hemen hamile kalmayi bekleme en az 6 ay kendini toplasin yumurtaliklarin sen yine denemeye devam et tabi ama umutsuzluga kapilma benim 3.5 yil olmadi sonra tup bebek icin rahim filmi cekilmeye gittigim gun hamile oldugumu ogrendim digeri kendiliginden oldu
Ne kadar kafana takarsan o kadar olmuyor biraz rahat birak kendini nasil olsa olur cocugun

Canım bende kist ten ameliyat oldum ama benimki kapalı ameliyattı şu anda 8 haftalık hamileyim hamile kalmadan kontürele giitim ameliyat olan yumurtalıyım hiç çalışmıyor dedi Dr tek yumurtaylada kalırsın dedi ilk ayda hamile kalmışın dert etme olur inşallah

yazdıkların için teşekkür ederim umut oluosunuz bana peki bu süreçte tedavi gördün mü ne yaptın da hamile kaldın zamana mi bıraktın düşünmedin mi fikir verin bana

canım dua edin bana sizleri görünce mutlu oluyorum inşallah ben de bu duyguyu tasarım sağlıkla kucağına almak nasip olsun

yazdıkların için teşekkür ederim umut oluosunuz bana peki bu süreçte tedavi gördün mü ne yaptın da hamile kaldın zamana mi bıraktın düşünmedin mi fikir verin bana
Hayir hic tedavi gormedim oluruna biraktim zamana yaydim sadece takvimi takip ettim yumurtlama donemlerini kacirmadim olursa olur olmazsada Allah vermiyor demekki vardir bir bildigi dedim aylar gecti doktora gittim yeniden kist cikmisti cunku bi rahim filmi cekelim yarin tikanikliklarini gorelim dedi rahim filmi cekilecegim sabah hamile oldugumu ogrendim
İnsanin elinde degildir tabi dusunmemek ama ne zaman biseyi cok istesek cok ustune gitsek o dahada kaciyor bizden bence biraz vucudunuza psikolojinize musade edin rahatlatin kendinizi siz yine korunmayin tabi ama cocuk konusunu bir sure ertelemis gibi hissedin kendinizi ben eminim olucaktir

bu dediğinizi uygulıcam bu ay adetim yeni bitti kendimi rahat birakicam sonuç alırsam mutlaka yazarım zaten yaza doğru olmazsa tüp bebeğe baslicaz o yüzden ertelemisim gibi düşünüp ona göre davranacağım çok teşekkür ederim size:)

Rica ederim keyfine bak biraz gez toz

bu konuyu umutsuzca actigim gunu o gun ki aciyla hatirladim cok sukur rabbim bana da nasip etti suan ki hissiyatimi mumkun degil anlatamam su asamaya bile gelmek ruya gibiydi simdi icimde kucuk bi fasulyem var bebegim benimle umarim kucağıma almak nasip olur umudu tukenenlere umut olsun tukendim artik dedigim anda geldi bebegim :)

Ççzmdmd

Tup bebekle mi hamile kaldiniz? Normal yolla olduysa bisey uyguladiniz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…