- 8 Ağustos 2014
- 546
- 551
- 208
merhabalar uzuuuun zamandır bebeğim olsun die çabalıyorum ama hiç bir şekilde hamile kalamadım önce sol tupum tikaliydi ondandır denildi açıldı olmadı aşılama yapalım olur denildi olmadı akışına bıraktım olursa olur deyip 6 ay doktora gitmedim olmadı sonra tesadüf tiroidim de nodul ler olduğu ortaya çıktı o da etkiler denildi tiroidim alındı yine olmadı tamam hormon takviyesi alıyorum zamanla oturacak olacak dedim olmadı aşırı sanciyla hastaneye gittim cikolata kisti olduğu ve ameliyat olmam gerektiği söylendi aralıkta açık ameliyat oldum doktor bundan sonrası kesin olur dedi ameliyattan sonraki süreçte günlerimde birlikte oldum yine olmadı ilk ay daha belki çok acele ediyorum ama artık ne sabrım kaldı ne de umudum... bunları uzun uzun yazdım çünkü artık kimseyle bu durumu paylaşamaz haldeyim lütfen bana umut olacak benzer durumlu arkadaşlarım yazın siz neler yaşadınız ne yaptınız da hamile kaldınız bana bir umut verin ki yine sabırla bekleyeyim çok yoruldum çaresiz hissediyorum çevremde herkes ya hamile ya bebeklerini doğurmuş bense uzaktan onları seyrederek halime açıyorum 4 yıldır bekliyorum... yardımınız için teşekkür ederim şimdiden