Kontakt Lens Açık buz mavisi lens istiyorum

baddem

Guru
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2009
78
1
Herkese merhaba,
benim gözlerim koyu kahve açık mavi(buz mavisi) gibi bir lens arıyorum.Yardımcı olun lütfen öle bir renk bulayım diye birsürü lens aldım çoğunu bikere bile takmadım öle duruyolar:çok üzgünüm:
yardımlarınızı bekliyorum şimdiden herkese tesekkürler

kendi gözümün resmi:

Eklentiler

• $100_9630.jpg
    $100_9630.jpg
    5,6 KB · Görüntüleme: 504
slm cnmm .. şu elegancelerin beby blue larını tavsiye edebilirim belki .. yoksa diğer markalarda çok zor gözlerinde buz mavi duran bir lens bulman malesef =( yada soloticanın cor ıce dene bi istersen =)

çok tesekkür ederim solotica simdilik düşünemiorm malum biraz pahalı:) ama elegance baby blue ya bakıcam elegance kullanmıstım zaten memnun kaldığım bi lens.

:) ayh kötü oldu bu o zaman
peki b&l grey nasıl acaba?bikaç resimde açık mavi gibi durmuş

hayatım gidip deneyebilirsin. heryerde deneme şansın yok biliyorum ama bakırköyde birkaç yer var deneyebileceğin. aklından geçençi tam bilemiyorumki neye benzesin istiyosun. b&l diyosan gree ocean da fena bi renk değil. ama yapı olarak biraz kaba bi lens .rainbov var ama onunda orta boşluk büyük bana göre. freslook ta renkler çok kötü geliyor bana. bulanık ve gerçek dışı. ama bak amazon fena değilmiş. burada kullanan arkadaşlar var. fiyatıda uygun. lens önerileri topiğini baştan incele orada amazon kullanan arkadaşların fotolarını görürsün

ilk önce buz mavisi koyu kahve göze takarsanız herkez sizden korkar sakın denemeyin
ama size söle bi tavsiyem var gri lens alın gri diyince göz gri görunuo sanıolar ama aynı sizin istedigniz gibi bi renke sahip oluosunuz ,, ama öneri,m el boyamalı lens lerdir onlar daha dogal önerecegim fiyatına göre gusel lens olan, amazon

hepinize çok tesekkür ederm ben forumu baskan asağı alıcı gözüyle bir daha inceleyim :)
amazonlarıda gördüm blue rengini çok beğendim bakalım artık.

X