açık burun ameliyatı olupda dikişlerini aldıranlar size ihtiyacım var

HAZERAN

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2008
331
1
Arkadaşlar bugün yarın burnumdaki alçıyı ve dikişleri aldırmaya gidecem .Ama ameliyatdan bile böyle korkmamıştım.Canınız çok yandımı ? Şuan gülerken bile dikişlerim çok acıyor alınırken ne yapacam bilmiyorum.Bana tecrübelerinizi anlatın çok rica ediyorummm...

Ben dikişlerimi aldırmamıştım; ama burun ucundaki dikişler bildiğin elime düşüverdi..Ve öyle bir tek ip falan da değil, tırnak kadar diyebilirim..Hafif bir sızlama hissettim. Düşmeseydi doktor alacaktı dikişleri, acı olarak yaklaşık aynı şeyi hissedecektin demişti bana. Yani acı verse bile saniyelik bir olay..Ameliyatı olmulsun, bunu rahatlıkla atlatırsın, endişelenme=)

Son düzenleme:
Valla ben daha ctesi günü aldırdım.Burun kanatların da vardı.Valla yalan demeyeyim acıyor, benim gözümden yaş geldi.
Ama inan saniyelik arkadaşın da dediği gibi.Zaten zor kısmı atlatmışsın.Çok kasma kendini sıkıntı yapma.İlerisini düşün güzel burnunu düşün :)
Geçmiş olsun

bende yarın aldıracam işte toplam dışarda 7 tane dikiş var.Artık yapacak bişey yok ama yinede içim bi tuhaf oluyor.İnşallah çok acı çekmem:):) Cevaplarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar sağolun.

Benim şuan gayet belirgin :) Önceki ameliyatta kenarlarda değildi ortadaydı dikiş.
Sanırım gene 4-5 ay buluyordur.

benim burnumun ucundakiler alındı bugün..hiçbir şey hissetmedim yaaa..ama benimkiler düştü düşücekti ondan da hissetmemiş olabilirim :) içindekiler zaten eriyecek onları aldırmadım..

sinek ısırığı gibi tuhaf bi duygu benimde gözümden yaş geldi alınırken ama acı değil bu başka bişey:)burun şiş olduğu için belkide en ufak bi durumu hissediyo:)dikiş izine gelince 4ay oldu öyle belirgin bişi yok ben rahatsız olmuyorum ama dikkatli bakınca anlaşılıyo tamamen kaybolur mu ki acaba..

korkma 5dakika bile sürmüyo azcık bişey acıyo büyütme gözünde ben yumdum gözümü hiç bakmadım bi baktm ki tampon alçı ne varsa çıkmış bantlanmış bile burnum =)

kurapiyeye katiliom...bende gozlerimi kapatmisim bende hic acimadi..saten genelde burun ucu sis ver sert yani uyusuk oldugundan anlamiyorsun bilee:)

sağolun kızlar içimi rahatlattınız valla :) peki yeni burunlarınıza alışabildiniz mi? şişlikler falan ilk başta bayağı garip gelmişmiydi.valla benim burnum o kadar kemerli ve kemikli bi burundu ki bugün bandajlarım açıldığında balon gibi olsada yine tuhaf gelmeyecekmiş gibi geliyor bana:) bide burnum sanki odundan yapılmış gibi hissi olmasa süper olacakmış.dokunduğum zaman bile içim bi garip oluyor sanki benim değilde bi başka şeye dokunuyormuşum gibi geliyor.ama sabredip bekleyecez yapacak bişey yok :) şu masaj olayı nasıl kızlar ? masaj yaparken ilk günlerde ağrı oluyormu? masaj yaparken zorlanıyormusunuz ? ayy bende çok soru soruyorum dimi :):)

Ben dikişlerimi aldırmamıştım; ama burun ucundaki dikişler bildiğin elime düşüverdi..Ve öyle bir tek ip falan da değil, tırnak kadar diyebilirim..Hafif bir sızlama hissettim. Düşmeseydi doktor alacaktı dikişleri, acı olarak yaklaşık aynı şeyi hissedecektin demişti bana. Yani acı verse bile saniyelik bir olay..Ameliyatı olmulsun, bunu rahatlıkla atlatırsın, endişelenme=)

sağol canım yaa.umarım benimkide öyle şipşadanacak oluverir:) dediğin gibi ameliyatı olduk bunumu atlatamayacaz :)

sağolun kızlar içimi rahatlattınız valla :) peki yeni burunlarınıza alışabildiniz mi? şişlikler falan ilk başta bayağı garip gelmişmiydi.valla benim burnum o kadar kemerli ve kemikli bi burundu ki bugün bandajlarım açıldığında balon gibi olsada yine tuhaf gelmeyecekmiş gibi geliyor bana:) bide burnum sanki odundan yapılmış gibi hissi olmasa süper olacakmış.dokunduğum zaman bile içim bi garip oluyor sanki benim değilde bi başka şeye dokunuyormuşum gibi geliyor.ama sabredip bekleyecez yapacak bişey yok :) şu masaj olayı nasıl kızlar ? masaj yaparken ilk günlerde ağrı oluyormu? masaj yaparken zorlanıyormusunuz ? ayy bende çok soru soruyorum dimi :):)

canım masaja yeni başladım..ve bu işi hiç sevmedim..çok az acıyor bastırınca ama ben galiba çok bastırmıyorum :S doktorum bastırınca daha çok acıyordu..ama daha fazla da bastırmamam yani..bi de korkuyor insan ya yanlış yaparsam şeklini etkilerse falan diye..masajdan sonra garip bi şekil alıo benimkisi bilmiorum :) ilk başta zorlanılabilir ama sonra alışırız diye umuyorum..

biraz önce gidip aldırdım dikişlerimi:KK43: aman yaa acıdı vallaa hatta 2 tanesi yapışmış derime tam burnumun ucu olan kısım resmen gözümden yaş geldi:KK43: ama alçıyı çıkarıp kendime bi baktım aman allahııımmm buda kim ??? yandan çok güzel duruyor tam istediğim gibi olmuş ama önden kendimi bile tanıyamadım:):):) benim yanaklarım burnum ve yüzüm çok şiş olduğu için resmen simam değişmiş gibi geliyor.ama şişliklerim inince çok güzel bişey çıkacak buna eminim :):):) dikişleride aldırdım olduda bitti maşallah :):):)

gözün aydın çok geçmiş olsun :)

benm doktorum masaj vermedi öyle duruyo burnum şiş şiş :KK70:

canım bende geçtiğimiz pazartesi dikişleri aldırdm alçıylaa birazcık acıdı ama sonucuna değer yanii :) ilk açıldığı zaman kendimi harika hissettim yüzümde benim 2 katı şişmiş ve bir sürü dayak yemiş gibi morluklarım olmasına rağmen hoşuma gitti kemiğim hafif yamuk gibi ama şişlikten.. :KK66: yandan güzel olması normal şişlikler önden belli oluyor 2 ay sonra asıl şekil dahada güzelleşiyor sabırla beklicez çaremiz yok... ayrıca doktorun verdiği masajı aksatmayınn bende yapıyorum acıyo baya ama doktorum öyle gösterdi masajı yapmazsanız asıl o zaman şekil bozulur çünkü öyle emrediyormuşuz bilginize :) drum öyle dedi..

gözün aydın çok geçmiş olsun :)

benm doktorum masaj vermedi öyle duruyo burnum şiş şiş :KK70:

sağol canım.inşallah benimkide vermez.insan kendi kendine nasıl masaj yapabilir ki?? eminim herkes acıyo diye üstten üstten yapıyordur onunda çok bi faydası olmaz gibi geliyor bana.her doktorun farklı teknikleri var.benim doktorumda beni 15 gün sonra çağırdı ama masaj falan vermedi henüz erken dedi.bekleyecez bakalım :)

gözünaydıınn bu da bitti atlattın şimdi geriye sabırla beklemek kalıyo:97:

evet canım yaa beklemekde zor ama insan her gün yüzündeki değişiklikleri fark edince mutlu oluyor.benim 3 gün önceki yüzümün şişliği ile bugünkü arasında dağlar kadar fark var. sonucu güzel olacağı için beklemeye değer diyorum:)

canım bende geçtiğimiz pazartesi dikişleri aldırdm alçıylaa birazcık acıdı ama sonucuna değer yanii :) ilk açıldığı zaman kendimi harika hissettim yüzümde benim 2 katı şişmiş ve bir sürü dayak yemiş gibi morluklarım olmasına rağmen hoşuma gitti kemiğim hafif yamuk gibi ama şişlikten.. :KK66: yandan güzel olması normal şişlikler önden belli oluyor 2 ay sonra asıl şekil dahada güzelleşiyor sabırla beklicez çaremiz yok... ayrıca doktorun verdiği masajı aksatmayınn bende yapıyorum acıyo baya ama doktorum öyle gösterdi masajı yapmazsanız asıl o zaman şekil bozulur çünkü öyle emrediyormuşuz bilginize :) drum öyle dedi..

benimde dikişlerim alınırken çok acıdı valla buna yalan yok ama dediğin gibi sonucunada değdi.bende ilk açıldığında önce bi beğendim sonra bi garip geldi daha sonra yandan çok beğendim sonra önden bakınca benim simam böylemi olacak diye düşündüm.inanırmısın 10 dakka içinde milyon tane fikir geçti beynimden ama %80 olumluydu.sadece önden bakınca çok şiş olması sebebi ile çok garip geldi yüzüm.ama yandan çok beğendim.artık sabırla beklemeye kaldı işimiz.senin kaç ay oldu yaptıralı ?

X