Aciilll arkadaşlaarr

Ysmckmkkk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2019
98
39
3
26
Şöyle başlayayım iki gebelik geçirdim. İki defa da kalp atışı alamadan düşük yaptım. Bunun üzerine hastane takibine başladık kanda pıhtılaşma ultrason görüntüsü kromozom dna vs hepsine bakıldı be temiz çıktı neden düşük yapıyorum o zaman dedıgımde doktor bi hastam 5 defa düşük yaptı 6 tuttu dedı deniceksiniz dedi. Arkadaşlar başına böyle birsey gelen duyan bilen varsa bana yardımcı olabilir mi lütfeeennn

• Beğen
Reactions: Wre
Benimde sizin gibi oldu henüz test yapılmadı ama bayramdan sonra gidicem eşiniz sperm testi verdi mi morfoloji dusuk mu sperm hücrelerinde anomali olması dusuge sebep oluyor .

Şöyle başlayayım iki gebelik geçirdim. İki defa da kalp atışı alamadan düşük yaptım. Bunun üzerine hastane takibine başladık kanda pıhtılaşma ultrason görüntüsü kromozom dna vs hepsine bakıldı be temiz çıktı neden düşük yapıyorum o zaman dedıgımde doktor bi hastam 5 defa düşük yaptı 6 tuttu dedı deniceksiniz dedi. Arkadaşlar başına böyle birsey gelen duyan bilen varsa bana yardımcı olabilir mi lütfeeennn
Evet ama benim kalp atışı duyuldu sonra durdu iki çocuk kaybı yaşadım

Benimde sizin gibi oldu henüz test yapılmadı ama bayramdan sonra gidicem eşiniz sperm testi verdi mi morfoloji dusuk mu sperm hücrelerinde anomali olması dusuge sebep oluyor .
Bi sperm hücresine bakılmadı benim de aklımda var aslında o ama geri kalan herşey temiz 🤷🏼‍♀️

Kaç gün sürüyor bu işlem biliyor musunuz. Mesela biz kan vermiştik pıhtılaşma ve kromozom DNA için biri 1 ayda diğeri 2 ayda çıkti
Biz verdik diğer gün aldık belirli şeylere baktılar morfoloji hız sperm sayısı falan

Yapıyorum takip altındayım evet sağlıklı çocuk için sık hamile kalmak lazım ben 3 ay oldu kürtaj olalı rahim içi Dr kazmış yara oldu içinde fakültede devam ediyorum
Ben düşüklerimde hiç kürtaj olmadım. Hep kendi düştü bende hiç birsey birakmadı. Ve son testlerde de temiz çıktı herşey. Bi sebep yok yanı artık koca karı ilaçlarına falan başlıcam 😞

Canm napalim rahminin içine girip cocugu mu tutalim napalim yani

Rahim kalınlığınız belkı yeterli degildir. Yada pıhtılasma. Benım 3 gen heterozigot ve eşimle kan uyusmazlıgı var 8 ay kan sulandırıcı kullandım. Eşinle kan uyusmazlıgı varsa oda dusuk nedeni. Benım arkadasım o yuzden 2 düşük yaptı. 3. De kan sulandırıcı kullandı suan 7 aylık oglu var

Teşekkür ederim bayramdan sonra randevu alıp gıtmekte fayda var
Aynen öyle bazen sorun hiç dusunmedigimiz yerden çıkabiliyor eğer onda da sorun yoksa bu konuya imtihan gözüyle bakın acinizi okadar iyi anlıyorum ki tam 3 aylık olacak heycanlanla karnimi seviyorum 2 güne benden gidiyor üzücü ama imtihan diyorum çok istiyorduk imtihan edildik şimdi herseye rağmen tevekkül ve şükür kaldı

Rahim kalınlığınız belkı yeterli degildir. Yada pıhtılasma. Benım 3 gen heterozigot ve eşimle kan uyusmazlıgı var 8 ay kan sulandırıcı kullandım. Eşinle kan uyusmazlıgı varsa oda dusuk nedeni. Benım arkadasım o yuzden 2 düşük yaptı. 3. De kan sulandırıcı kullandı suan 7 aylık oglu var
Bizde kan uyuşmazlığı yok. Pıhtılaşma yok heterezigot vs yok. Kromozom DNA hepsıne bakıldı onlarda uygun çıktı ilk gebeliğim de rahim 11 mm kalınlaşmıştı kanamayla gittim dırek ultrasona aldılar bu yerleşme kanaması Rahim kalın dediler kan verince çıktı ortaya düşük yaptığım benim de 2 düşükte doktor ultrason da şaşırdı nasıl dusuk yapıyorsun dıyor görüntüler gayet normal yumurtalıklar çalışıyor tüpler temiz rahim iyi vs dediler hep. Sonra genetik tıbba yolladılar takip bitti şuan Orda da temiz çıktı herşey

Aynen öyle bazen sorun hiç dusunmedigimiz yerden çıkabiliyor eğer onda da sorun yoksa bu konuya imtihan gözüyle bakın acinizi okadar iyi anlıyorum ki tam 3 aylık olacak heycanlanla karnimi seviyorum 2 güne benden gidiyor üzücü ama imtihan diyorum çok istiyorduk imtihan edildik şimdi herseye rağmen tevekkül ve şükür kaldı
Öyle tabiki insan değişik çok tuhaf hissediyor birde işin garibi hep bi yerden hamileler hamile haberleri bebekler çıkıyor hep sabır dıyorum bende. Rabbim büyüksün hayırlı sağlıklı bi evlat ver diyorum

Öyle tabiki insan değişik çok tuhaf hissediyor birde işin garibi hep bi yerden hamileler hamile haberleri bebekler çıkıyor hep sabır dıyorum bende. Rabbim büyüksün hayırlı sağlıklı bi evlat ver diyorum
Bende öyle birde bebek görmeye cagiriyorlar allahım sağlık versin o bebeklere ama içim acıyor işte :(

Back