arkadaaşlar aranıza yeni katıldım48 günlük bebeğim var .. doğumdan sonra logusa dönemim bitinceeşimlşe ilşkiye girerken çok canım acıdı sizlerinde öylemi neyapabilrim.. birde korunma yöntemlerinden hangilerini tercih ediyorsunuxz ben çok kararsızım ne olur yardım edin
canım nasıl doğumyaptın sezeryanmı normalmi
ben sezeryanla doğum yaptım lohusalıktan sonra ilişkide biraz psikolojil olarak iyi değildim ama öyle canım acımadı
korunma şekline gelince bende en iyi korunma şekli dedik spiral taktırdım ama buna rağmen
şimdi hamile kaldım,bende şaştım
eşim diyorki bu çocukta doğsun rahmini aldır diyor şaka yapıyor bilemiyorum ne kesin korunma nedir
40 gün geçmeden denemeyin;her iki doğum yönteminde de.Ben sezeyan oldum;40+15'den sonra acı azaldı.Emziren anneler için pek bir yöntem yok doğum kontrolünde.Yeni adet oldum,kara kara düünüyorum.
arkadaşlar benimde 5 aylık bebeğim var bende en iyi korunma yolunun spiral olduğunu düşünüp taktırdım ama şimdi spiral taktırıpta hamile kalanları okuyunca güvenirliliğinden şüphe etmeye başladım korktum valla ama bencede ilişki için en iyi zaman sizin kendinizi hazır hissettiğiniz zamandır