- 15 Ağustos 2016
- 401
- 220
- 23
- 31
- Konu Sahibi Yelizakinci
-
At canim bekliyorum bakimKızlar bana tekrar yardımcı olun ben en son size söylediğim 1735beta dan sonra kanda vermedim muaneye De gitmedim çarşamba doktora gidicem bugün kan testi yaptırım dedim en son yaptığım testen 4 gün geçmiş bugun yaptığım sonucun fotosunu atsam bakar mısınız nasıl sizce
1735 cikmisti 4 gun sonra 10062 mi cikti? Dogru anldim degil mi?Canım fotoyu yukleyemedim bı turlu ama 10062 yaziyo
Ayni saatte mi peki? Bi de ayni merkezde mi?Evet canım
Evet 10 gibi verdim kanı zaten hayır bu sefer farklı bir yerde verdim ama yine devlet Hastanesiydi kötü mu yaAyni saatte mi peki? Bi de ayni merkezde mi?
Ay çok şükür peki hala dış gebelik felan olabilir mıYok canim emin olmak icin sordum artik gayet guzel bence... normal artmis yani 2 bucuga yakin artmis...
Kacinci haftanizda bos gebelik olabilir demisti sizeBu doktorlar da beni öldürecek valla. Değerin gayet iyi. Bende kese gördüğü halde boş gebelik olabilir demişti doktor. Bazıları gerçekten doktor olmamalı. Bekle bir hafta sonra tekrar gidersin. Icini de ferah tut. Ben boşa üzüldüm sen üzme kendini.
Hiç hatırlamıyorum beynim silmiş o kötü gunleri. Altıncı hafta olabilir. Yediden sonra kalp atışını görmustuk.Kac
Kacinci haftanizda bos gebelik olabilir demisti size
Canım 1700 ler de kese görünmez, karından bakıyorsa 5000-6000 civarı kese görünür. Haftaya git keseni de bebeni de görürsünKizlar ben dun gebe oldugumu ogrendim mutluluktan havalara uctum ya akşam hemen gidip 10 da kan testi verdiim 1235 cikti hamilesin denildi sabah doktora gittim kadin doguma doktor morelimi cok bozdu agdet tarihime göre 5 haftalik oluyo utrasyondan bakti kese gorulmedi dis gebelik olabilir dedi hemen kan testi istedi 1735 cikti aksam 10 dan sabah 10 a kadar yani 12 saatte bu kadar artmis yani iyi değil mi korkudan napicagimi bilmiyorum dis gebelik olmasin((
Bende 6+5de gittim kesenin büyüklüğu falan iyi dedi ama bos gebelikten süphelendiler kalp atisi falan yok yarin tekrar cagirdi insallah sıkıntı yokturHiç hatırlamıyorum beynim silmiş o kötü gunleri. Altıncı hafta olabilir. Yediden sonra kalp atışını görmustuk.
Yoktur gönlünü ferah tut. Illa bi moral bozuyorlar. Benim ikinci gebeligimde de doktorun biri taktı suyuma. Az az çok tehlikeli. Gunde 3 litre su iç diye diye beynimi yedi. Su içmenin suyu artirmaya faydası olmadığı gibi suyum da az değilmiş zaten. Sonradan 4 değişik doktora daha gittim.Bende 6+5de gittim kesenin büyüklüğu falan iyi dedi ama bos gebelikten süphelendiler kalp atisi falan yok yarin tekrar cagirdi insallah sıkıntı yoktur
inşallah hayırlısı dıyıp beklıyorum baska care yok cumartesı cagırdı gıtmedım bugun gıtcem ınsallah sıkıntı yokturYoktur gönlünü ferah tut. Illa bi moral bozuyorlar. Benim ikinci gebeligimde de doktorun biri taktı suyuma. Az az çok tehlikeli. Gunde 3 litre su iç diye diye beynimi yedi. Su içmenin suyu artirmaya faydası olmadığı gibi suyum da az değilmiş zaten. Sonradan 4 değişik doktora daha gittim.
O yüzden sen rahat ol. Sağlıkla gelsin bebeğin.
alttanmi göbektenmi yapti ultrasonu ? Kese 1500 den sonra görünür canim oda alttan. Degerin bence cok normal. Hic dert etme. Görünrü birdahaki gitmene emin olKizlar ben dun gebe oldugumu ogrendim mutluluktan havalara uctum ya akşam hemen gidip 10 da kan testi verdiim 1235 cikti hamilesin denildi sabah doktora gittim kadin doguma doktor morelimi cok bozdu agdet tarihime göre 5 haftalik oluyo utrasyondan bakti kese gorulmedi dis gebelik olabilir dedi hemen kan testi istedi 1735 cikti aksam 10 dan sabah 10 a kadar yani 12 saatte bu kadar artmis yani iyi değil mi korkudan napicagimi bilmiyorum dis gebelik olmasin((
Çok şükür kese de bebisimde göründü hatta çok az kalp atışlarını da duyduk sadece bebeğim 1 hafta geriden geliyomus agdetimle uyumlu değil oda duzelir insallahalttanmi göbektenmi yapti ultrasonu ? Kese 1500 den sonra görünür canim oda alttan. Degerin bence cok normal. Hic dert etme. Görünrü birdahaki gitmene emin ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?