• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aciil kizlarrr

Canim hayirli olsun insallah :) Rabbim minnak mucizeni kucagina almayi nasib etsin. Doktor biraz fazla öküzmüs. Sen skma canini. Ama 2 hafta bekle öyle git hem hayirlisiyla keseyi göreyim derken kalp atislarini da duyarsin belki daha güzel olmaz mi az sabr et. Bu arada kendine de göbüsündeki bebisine de dikkat et. Agir kaldirma yüksege uzanma kendini fazla yorma. Bebisinin simdi sakinlige ve tutunmaya ihtiyaci var. Ben ilk 3 haftalikken ögrendim. Biseyler var ama daha cok kücük ama merak etme dis gebelik deyil demisti istanbuldaki doktor hanim. Isvicreye geldim 6 haftalikken keseyide gördük hamd olsun. Sen o öküze aldanma :D

Sağol canım amin . Allah hayırlısıyla yavrunu kucağına almayı nasip etsin gerçekten okuzdu zaten beta HCG yavas artiyo dediğinde killandim sinirlendim 12 saat içinde o artış siz 24 saatmis gibi hesapliyosunz dedim simdi düşünüyorum bisey bilicek doktor değil en iyisi biraz bekleyip ozele gitmek

Kızlar bana tekrar yardımcı olun ben en son size söylediğim 1735beta dan sonra kanda vermedim muaneye De gitmedim çarşamba doktora gidicem bugün kan testi yaptırım dedim en son yaptığım testen 4 gün geçmiş bugun yaptığım sonucun fotosunu atsam bakar mısınız nasıl sizce

Kızlar bana tekrar yardımcı olun ben en son size söylediğim 1735beta dan sonra kanda vermedim muaneye De gitmedim çarşamba doktora gidicem bugün kan testi yaptırım dedim en son yaptığım testen 4 gün geçmiş bugun yaptığım sonucun fotosunu atsam bakar mısınız nasıl sizce
At canim bekliyorum bakim

Kac
Bu doktorlar da beni öldürecek valla. Değerin gayet iyi. Bende kese gördüğü halde boş gebelik olabilir demişti doktor. Bazıları gerçekten doktor olmamalı. Bekle bir hafta sonra tekrar gidersin. Icini de ferah tut. Ben boşa üzüldüm sen üzme kendini.
Kacinci haftanizda bos gebelik olabilir demisti size

Kizlar ben dun gebe oldugumu ogrendim mutluluktan havalara uctum ya akşam hemen gidip 10 da kan testi verdiim 1235 cikti hamilesin denildi sabah doktora gittim kadin doguma doktor morelimi cok bozdu agdet tarihime göre 5 haftalik oluyo utrasyondan bakti kese gorulmedi dis gebelik olabilir dedi hemen kan testi istedi 1735 cikti aksam 10 dan sabah 10 a kadar yani 12 saatte bu kadar artmis yani iyi değil mi korkudan napicagimi bilmiyorum dis gebelik olmasin :KK43:((
Canım 1700 ler de kese görünmez, karından bakıyorsa 5000-6000 civarı kese görünür. Haftaya git keseni de bebeni de görürsün

Hiç hatırlamıyorum beynim silmiş o kötü gunleri. Altıncı hafta olabilir. Yediden sonra kalp atışını görmustuk.
Bende 6+5de gittim kesenin büyüklüğu falan iyi dedi ama bos gebelikten süphelendiler kalp atisi falan yok yarin tekrar cagirdi insallah sıkıntı yoktur

Bende 6+5de gittim kesenin büyüklüğu falan iyi dedi ama bos gebelikten süphelendiler kalp atisi falan yok yarin tekrar cagirdi insallah sıkıntı yoktur
Yoktur gönlünü ferah tut. Illa bi moral bozuyorlar. Benim ikinci gebeligimde de doktorun biri taktı suyuma. Az az çok tehlikeli. Gunde 3 litre su iç diye diye beynimi yedi. Su içmenin suyu artirmaya faydası olmadığı gibi suyum da az değilmiş zaten. Sonradan 4 değişik doktora daha gittim.
O yüzden sen rahat ol. Sağlıkla gelsin bebeğin.

Yoktur gönlünü ferah tut. Illa bi moral bozuyorlar. Benim ikinci gebeligimde de doktorun biri taktı suyuma. Az az çok tehlikeli. Gunde 3 litre su iç diye diye beynimi yedi. Su içmenin suyu artirmaya faydası olmadığı gibi suyum da az değilmiş zaten. Sonradan 4 değişik doktora daha gittim.
O yüzden sen rahat ol. Sağlıkla gelsin bebeğin.
inşallah hayırlısı dıyıp beklıyorum baska care yok cumartesı cagırdı gıtmedım bugun gıtcem ınsallah sıkıntı yoktur

Kizlar ben dun gebe oldugumu ogrendim mutluluktan havalara uctum ya akşam hemen gidip 10 da kan testi verdiim 1235 cikti hamilesin denildi sabah doktora gittim kadin doguma doktor morelimi cok bozdu agdet tarihime göre 5 haftalik oluyo utrasyondan bakti kese gorulmedi dis gebelik olabilir dedi hemen kan testi istedi 1735 cikti aksam 10 dan sabah 10 a kadar yani 12 saatte bu kadar artmis yani iyi değil mi korkudan napicagimi bilmiyorum dis gebelik olmasin :KK43:((
alttanmi göbektenmi yapti ultrasonu ? Kese 1500 den sonra görünür canim oda alttan. Degerin bence cok normal. Hic dert etme. Görünrü birdahaki gitmene emin ol

alttanmi göbektenmi yapti ultrasonu ? Kese 1500 den sonra görünür canim oda alttan. Degerin bence cok normal. Hic dert etme. Görünrü birdahaki gitmene emin ol
Çok şükür kese de bebisimde göründü hatta çok az kalp atışlarını da duyduk sadece bebeğim 1 hafta geriden geliyomus agdetimle uyumlu değil oda duzelir insallah

Back