- 9 Ocak 2017
- 182
- 74
- 13
- 33
- Konu Sahibi Yelizakinci
-
Çok sağol canım ya ama ne moral bozma evde oturdum ağladım sonra kocam kızdı öyle birşey yok sıkıntı yapma bosu boşuna kanaman felan olucak dedi ayy kızlar sizde iyiki varsiniz rahatlatiyonuz gercekteno değerde ne kesesiymiş.. göremez ki.. 3000lerde falan anca görünüyor canım. acele etme sen. bekle ve başka doktora git. şu moral bozan doktorlara çok sinir oluyorum yaaa... hayırlı olaun sağlıkla al kucağına minnoşu..
Nerden buldun bilmiyorum ama maf etti beni hemen özel bi doktora randovu alıp gidicem 2 gun felan sonraOhoooo nerden buldun bu doktoru arkadasim boskoy
İnşallah bende görürüm canım yaCan'ım ilk kızımda çok net hatırlıyorum bthcg 1500 lerde çıkmıştı muane olduğum gün ama benim ne kese vardı ne Bebek. Bana rahim duvarın kalınlaşmış hamilesin büyük ihtimal iki hafta sonra gel dedi. İki hafta sonra gittim Bebek bardı kese içinde. Benimde adetim 4-5 gün geçmişti 5 haftalıktım sata göre. Geç döllenmeydi zaten
Bakicam canım ya eğer stres yapmazsam ben beklerim stres olursam beklemeden doktora giderimmCanım merak etme gorulur. Ikı gun sonra degıl de ıkı hafta sonra gıtsın hem kalp atısı hem bebegı gorursun. 7 haftalık olunca. Ben ilk kontrolume 9 haftalıkken gıttım
Bu doktorlar da beni öldürecek valla. Değerin gayet iyi. Bende kese gördüğü halde boş gebelik olabilir demişti doktor. Bazıları gerçekten doktor olmamalı. Bekle bir hafta sonra tekrar gidersin. Icini de ferah tut. Ben boşa üzüldüm sen üzme kendini.Kizlar ben dun gebe oldugumu ogrendim mutluluktan havalara uctum ya akşam hemen gidip 10 da kan testi verdiim 1235 cikti hamilesin denildi sabah doktora gittim kadin doguma doktor morelimi cok bozdu agdet tarihime göre 5 haftalik oluyo utrasyondan bakti kese gorulmedi dis gebelik olabilir dedi hemen kan testi istedi 1735 cikti aksam 10 dan sabah 10 a kadar yani 12 saatte bu kadar artmis yani iyi değil mi korkudan napicagimi bilmiyorum dis gebelik olmasin((
Zaten çok rahatladm burda siz destek olunca. Ama gerçekten doktor olmaması gereken çok doktor var bu gebe kalma felan sürecinde çok anladım yaniBu doktorlar da beni öldürecek valla. Değerin gayet iyi. Bende kese gördüğü halde boş gebelik olabilir demişti doktor. Bazıları gerçekten doktor olmamalı. Bekle bir hafta sonra tekrar gidersin. Icini de ferah tut. Ben boşa üzüldüm sen üzme kendini.
Korkma ve biraz bekle canim cok erken yanilti olabilir. Bosuna anneler streste giriyor. Ben yurtsdndaym burda 9 haftadan once dr muayneye kabl etmiyor. Dogl olark herhangi bi strestnde olmuyor:)) sakince biraz bekle canim ins saglikla kucagina alirsinKizlar ben dun gebe oldugumu ogrendim mutluluktan havalara uctum ya akşam hemen gidip 10 da kan testi verdiim 1235 cikti hamilesin denildi sabah doktora gittim kadin doguma doktor morelimi cok bozdu agdet tarihime göre 5 haftalik oluyo utrasyondan bakti kese gorulmedi dis gebelik olabilir dedi hemen kan testi istedi 1735 cikti aksam 10 dan sabah 10 a kadar yani 12 saatte bu kadar artmis yani iyi değil mi korkudan napicagimi bilmiyorum dis gebelik olmasin((
İnşallah canım dualarınizi eksik etmeyinKorkma ve biraz bekle canim cok erken yanilti olabilir. Bosuna anneler streste giriyor. Ben yurtsdndaym burda 9 haftadan once dr muayneye kabl etmiyor. Dogl olark herhangi bi strestnde olmuyor:)) sakince biraz bekle canim ins saglikla kucagina alirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?