arkadaslarim ablalarim benim allah izin verirse nisanin sonlari gibi nisanim olacak alanyada..evde olacak..sorun kiyafet malum bu kiloyla bulabilecekmiyim bilmiyorum diktiremeyizde 10gün kalip dönecez burdan alalim diyoruz almanyada büyük beden oldugu icin ama hic güzel yok :1no2: iste acaba antalyada alanyada varmidir büyük beden yardim akil verin lütfen hay yerken düsünmedim ben bunlari simdi oturup halime agliyorum diyetteyimde bi faydasi olmaz gidene kadar 10kilo verecek halimde yokki :1no2: bide nasil bisey giyebilirim benim arkam ördek gibi üst taraflarim fazla yok ama kollar var onlari kapatirim kolay ama arkam oldugu icin göze batmicak bise giymek gerek kaydirigubbakcemile3
kendini bu kadarda elestirme canim,her lkadin guzelldir,guzel olmasini bildikten sonra,Almanyadada buyuk beden satan yerler vardir be gulum,ama yok bulamadim diyosan benim canim MEMLEKETIMDE ne arasan var,enfai cesit,ordan kkendine zevkine gore alirsin,bu kadar stres yapma kendine,herseyin hayirlisi olsun,tamamina erdirsin RABBIM:Saruboceq:
cok tesekkür ederim ilgilendigin icin burada türkiyeye göre daha pahali ve türkiyede daha güzel oldugu icin ordan istiyorum ama iste büyük beden olurmu diye sorun yapiyodum kendi kendime alanyayi hic bilmedigim icin antalyali degilim sadece nisan orda olacak kismetse
evet canim dogru diyosun,burdaki bi elbise fiyatina Turkiyeden bikac tane alirsin,bide binkat daha guzelini,,,
sen hic kendini buralarda yorma,Turkiyeden alirsin,,,,tekrar mutluluklar dilerim canim,.,,:Saruboceq:
canım benim ya bu kadarda yüklenme kendine mutlaka bulursun güzel bi cici,fıstık gibide olursun merak etme.ayrıca bende diyetle tam 14kilo verdim.evet bu kadar sürüde hemen kurtulamazsın kilolarından ama dişini sıkıp istediğin kiloya ulaşabilirsin.
canımsın bu kadar strese gerek yok seni alan beğenmişya kıyafetin de güzel olmasın...şaka şaka antalyada aksu giyim ,,derya giyim,,star var birde hem abiye hem sade kıyafette büyük beden bulabilirsin bende ordan almıştım kıyafetlerimi.............çok çok mutluluklar diliyorum sana.......
canım sıkma o tatlı canını :teselli: antalyada aradıgın her türlü kıyafeti bulabilirsin..ayrıca kilo problemin için de 1 hafta lahana diyeti yap derim..acil zamanların kurtarıcısıdır..biraz zorlanırsın belkı ama ben 4 kilo verdim bi haftada tam uygulamadıgım halde..daha önünde 15-20 günlük zaman var biraz sık dişini istediğin kiloya ulasırsın..kıyafeti de takma arkadaşların dediği gibi seni seven sevmiş zaten :1hug: mutluluklar canım a.s.
ya inanirmisiniz askimcimi okadar özledimkiii biran önce gitmek istiyorum ama icten icten gitme tarihimiz biraz ertelendi diye seviniyorum sanki kendimi bi vermisim diyete ne verirsem kar yani :))) zaten bastan dikkat etseydim tutsaydim bogazimi simdi incecik oluvermistim :)biz alanyaya gidiyormusuz antalya uzakmis kiyafetide alanyadan alicaz mecbur ama bogmuyorum kendimi artik rüyamda gördüm cok güzel bi elbise giymisim amaaan bide yakismis insallah gercekte de öyle oluuurkaydirigubbakcemile3
ya canim bu lahana yazmissin ben lahana corbasini yapacaktim cok öven var ama benim anne izin vermiyor gizli gizli yapip icecem yooook bogazini tutsan verirsin yooook ben nasil veriyorum az yiyeceksin ama sonra sen oglanin karsisina nasil cikacaksin demesini biliyooo kaydirigubbakcemile3
cnm annene acıklarsan öyle ac kalarak vermeye calısmıcagını eminim seni anlıcaktır..hep öyle bünyeyi sarsan diyet yöntemlerinden de değil..meyvenı de yıosun sebzenı de etini tavugunuda..ama işte hepsini karıstırmadan yediğin ve çorbanı da içtiğin için ac kalmadan kilo veriosun..dediğim gibi ben hiç hareket yapmadıgım halde 4 kilo verdim 1 haftada :)