I ifna1 Üye Kayıtlı Üye 29 Kasım 2024 110 36 Çarşamba 21:07 Konu Sahibi ifna1 #1 Kızlar ovitrelle bulamıyorum tokat sivas samsun bu çevrelerde olan ve iğneyi bulan varsa bana ulaşabilir miiii
Kızlar ovitrelle bulamıyorum tokat sivas samsun bu çevrelerde olan ve iğneyi bulan varsa bana ulaşabilir miiii
I ifna1 Üye Kayıtlı Üye 29 Kasım 2024 110 36 Çarşamba 21:54 Konu Sahibi ifna1 #2 kızlar ovitrelle bulan var mı
payedar Cennet Kuşum Can Oğlum 👼 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 6 Mayıs 2024 3.171 3.233 29 Çarşamba 21:56 Konu Sahibi ifna1 #3 ifna1 .!.: Kızlar ovitrelle bulamıyorum tokat sivas samsun bu çevrelerde olan ve iğneyi bulan varsa bana ulaşabilir miiii Genişletmek için tıkla... Bu dediğimiz şehirde değilim ama aklıma şöyle bir fikir geldi. Bu şekilde aramak yerine o şehirlerde ki eczaneleri arayın telefonla olan eczaneden alırısnız belki kargo yaparlar ya da siz gidip alırısnız
ifna1 .!.: Kızlar ovitrelle bulamıyorum tokat sivas samsun bu çevrelerde olan ve iğneyi bulan varsa bana ulaşabilir miiii Genişletmek için tıkla... Bu dediğimiz şehirde değilim ama aklıma şöyle bir fikir geldi. Bu şekilde aramak yerine o şehirlerde ki eczaneleri arayın telefonla olan eczaneden alırısnız belki kargo yaparlar ya da siz gidip alırısnız
I ifna1 Üye Kayıtlı Üye 29 Kasım 2024 110 36 Çarşamba 21:59 Konu Sahibi ifna1 #4 Bugün sabahtan beri aradım ama hepsi yok diyor Yarın biraz daha arıycam artık nasip bakalım